Staroplaninski Melem za kurje oko – prirodni lek za kurje oko

1.140,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Otkrijte prirodno rešenje za kurje oke: Staroplaninski melem

Kurje oko predstavlja čest dermatološki problem koji može uzrokovati bol i smetnje pri hodanju na stopalima, prstima i obodu tabana. U traženju efikasnog i bezbednog rešenja, mnogi se okreću prirodnim preparatima, među kojima se Staroplaninski melem za kurje oko izdvaja svojom formulacijom zasnovanom na tradicionalnim i prirodnim sastojcima.

Pregled sastojaka i njihovo delovanje

Staroplaninski melem sadrži kombinaciju macerata i ulja čuvarkuće (Sempervivum Tectorum), bršljana (Hedera Helix), divlje nane (Menta Piperita), prirodne celuloze vrbe, te salicilne kiseline. Ovi sastojci poseduju dokazana antiinflamatorna, antiviralna, i keratolitička svojstva, ključna za tretman kurjeg oka.

Primena

Korisnici bi trebali nanositi melem u tankom sloju direktno na kurje oko i vrlo malo pored, formirajući zaštitni film koji onemogućava dotok kiseonika a samim tim omogućava pristup aktivnim sastojcima da veoma uspešno deluju. Važno je primenjivati melem kontinuirano, bez prekida, prateći uputstvo proizvođača koje dobijate uz proizvod.

Iskustva korisnika

Mnogi korisnici izveštavaju o značajnom olakšanju boli već nakon prvog tretmana. Uz pravilnu upotrebu sigurno je da kurje oko se vadi iz korena a svi neprijatni simptomi nestaju.

Zaključak

Staroplaninski melem za kurje oko predstavlja prirodan, siguran i efikasan prvi i najbolji izbor metode kao lek za kurje oko i garantovano rešenje za uklanjanje kurjeg oka. Mast za kurje oko je u pakovanju staklene bočice od 15 ml. 

Više o samom proizvodu imate na zvaničnom sajtu staroplaninski-melem.rs 

1 recenzija za Staroplaninski Melem za kurje oko – prirodni lek za kurje oko

  1. Dragan Jerković

    Kupio sam melem u Benu apoteci i mogu da kažem da je izvanredan! Tretman je odrađen po priloženom uputstvu i kurje oko na stopalu sam izčupao iz korena! Svaka čast, najbolji ste, sve pohvasle za proizvod.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *