Staroplaninski Melem – Efikasna mast za Hemoroide

1.180,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Otkrijte prirodno rešenje za hemoroide: Staroplaninski melem

Ukoliko imate veoma izražene simptome spoljnih ili unutarnjih hemoroida, u vidu velikog, intenzivnog bola, krvarenja, jakog pečenja, vlaženja ili svraba, na pravom ste mestu… Te bolne, neprijatne i veoma ružne simptome ćete veoma brzo i krajnje efikasno ukloniti uz ovu prirodnu mast za hemoroide.

Pregled sastojaka i njihovo delovanje

Veoma pažljivo probrani sastojci lekovotog bilja sa Stare planine u kombinaciji sa ostalim prirodnim sastojcima u vidu Lanolina, Vazelina kao i povidon Joda, daju našem melemu svojstvo da je to veoma efikasan i siguran lek za hemoroide, spoljne i unutrašnje.

Primena

Nanositi unutra i spolja, jednom dnevno pre spavanja, obavezno, a možete i u toku dana, po potrebi. Koriste ga trudnice kao i doilje, i predstavlja  apsolutno  bezbedan lek za hemoroide, tj šuljeve

Zaključak

Prirodni, efikasni  lek za hemoroide, unutrašnje i spoljne. Garantovano će Vam biti veoma bolje već nakon par dana mazanja.  Mast za hemoroide je u pakovanju plastične kutije od 60 ml.

Više o samom proizvodu imate na zvaničnom sajtu staroplaninski-melem.rs 

1 recenzija za Staroplaninski Melem – Efikasna mast za Hemoroide

  1. Dragiša Đukić, Mladenovac

    Ovo je za mene najbolja krema protiv hemoroida koju sam do sada koristio. Radim kao vozač u Lasti i imam problem sa hemoroidima, dugi niz godina. Krvarenje i bol je nestalo nakon 4-5 dana mazanja. Svaka čast..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *