Prikaz 1–16 od 83 rezultata

Prikaz 1–16 od 83 rezultata

Solarni Uređaji

Gadžeti i uređaji na solarni pogon sada su daleko efikasniji nego što su nekada bili.

Bez obzira da li imate solarne panele instalirane kod kuće ili ne, postoji mnogo uređaja na solarni pogon koji imaju svoje mesto, nudeći održiviju energiju.

Od spoljašnjeg osvetljenja i sigurnosnih kamera do kompjuterskih tastatura i baterijskih lampi, postoji mnoštvo cool gadžeta na solarni pogon u koje možete uložiti, štedeći novac i uvodeći ekološki način života u svoj dom.

Baterija se puni pomoću solarne energije, što je čini razumnim rešenjem ako želite bežičnu instalaciju. Troškovi održavanja ovih solarnih proizvoda su veoma nominalni ili jednaki nikakvi. Takođe, ovi solarni proizvodi su potpuno prenosivi i pouzdani u upotrebi. Solarni sistem se odnosi na onaj savremeni sistem koji nam omogućava da proizvodimo električnu energiju na svom mestu.

Solarna svetla predstavljaju inovaciju u industriji osvetljenja koja svojim korisnicima pruža mnoge prednosti. Ova solarna svetla dolaze sa solarnim panelom, solarnom baterijom (u mnogim slučajevima ugrađenom) i drugim solarnim dodacima. U ovakvim svetlima, solarni paneli proizvode električnu energiju i skladište je u solarnu bateriju. Solarno ulično svetlo, solarno kućno svetlo, solarno baštensko svetlo, solarne lampe ili fenjeri su primer solarnih svetala.

Solarno ulično svetlo je takođe poznato kao samostalna svetla ili svetla na baterije jer im nije potrebna električna energija za osvetljenje. Ova svetla obezbeđuju jeftino osvetljenje i deluju kao centralno obezbeđenje u mnogim oblastima.

Solarno kućno svetlo

Solarno kučno svetlo je najbolja alternativa za napajanje vašeg doma. Ova svetla vam obezbeđuju osvetljenje korišćenjem solarne energije koja se može uskladištiti u solarnoj bateriji ili direktno obezbediti solarni panel. Kućni sistem solarnog osvetljenja takođe pomaže u smanjenju vašeg računa za struju.