Prikaz 1–16 od 19 rezultata

Prikaz 1–16 od 19 rezultata

Invertori i pretvarači napona 12/24/220V

Inverter napajanja menja jednosmernu struju iz baterije u konvencionalno napajanje naizmeničnom strujom koje možete da koristite za rad svih vrsta uređaja…

Električnih svetla, kuhinjskih aparata, mikrotalasnih pećnica, električnih alata, televizora, radija, računara, da spomenemo samo neke.

Samo povežete pretvarač sa baterijom i uključite svoje uređaje naizmenične struje u inverter i imate prenosivo napajanje kad god i gde god vam zatreba.

Inverter crpi svoju snagu iz baterije od 12 volti  ili nekoliko baterija povezanih paralelno.

Bateriju će trebati dopuniti jer pretvarač iz nje crpi struju. Baterija se može puniti pokretanjem automobilskog motora ili generatora gasa, solarnih panela ili vetra.

Ili možete da koristite punjač baterije uključen u utičnicu za naizmeničnu struju da dopunite bateriju.

Veoma jednostavan način da koristite inverter (Invertori i pretvarači napona 12/24/220V)  za napajanje u hitnim slučajevima.

Kao što je tokom nestanka struje, jeste da koristite akumulator  i produžni kabl koji ide u kuću, gde možete da priključite električne uređaje.

Modifikovani sinusni talas dobro funkcioniše za većinu upotreba, i najčešći je tip pretvarača na tržištu, kao i najekonomičniji.

Invertori čistog sinusnog talasa (koji se takođe nazivaju pravi sinusni talas) su pogodniji za osetljive električne ili elektronske predmete kao što su laptop računari, stereo uređaji, laserski štampači, određene specijalizovane aplikacije kao što su medicinska oprema, peći na pelete sa internim računarom, digitalni satovi itd.

Ako uglavnom želite da koristite svetla, TV, mikrotalasnu pećnicu, alate, itd, modifikovani sinusni inverter je u redu za vaše potrebe.