Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

Led Trake i Oprema

Svetlo za LED traku je fleksibilna štampana ploča sa LED diodama koje možete da zalepite skoro svuda gde želite da dodate moćno osvetljenje u različitim bojama i osvetljenostima.

Možete da isečete traku svakih nekoliko inča, što vam omogućava da slobodno dizajnirate svoj projekat bez brige o zahtevima za prostorom.

LED trake su fleksibilne i mogu se savijati vertikalno do 90 stepeni.

Ovo vam omogućava da dodate svetlost na mesta za koja se ranije smatralo da je nemoguće. LED diode se mogu proizvesti da emituju različite pojedinačne boje i opcije za promenu boje.

LED trake se mogu instalirati u mnogim uskim prostorima i lako se mogu sakriti od pogleda.

Zadnja strana trake je opremljena jakom 3M trakom, koja vam omogućava da odlepite i zalepite svetla na mnogo različitih površina.

Naše LED diode se mogu zatamniti i kompatibilne su sa većinom kućne automatizacije i DMKS sistema, zidnih dimera i daljinskih dimera. Imate potpunu kontrolu nad svojim LED diodama.

Dodatna zaštita životne sredine može se dodati kako bi trake bile IP65 ili IP68 (otporne na prašinu/vodu ili prašinu/vodootporne).  

Popularno se primenjuje u pozadinskom osvetljenju za natpisna slova, skriveno osvetljenje, osvetljenje slova kanala, osvetljenje reklamnih znakova, rasveta za hitne slučajeve, ukrasna svetla za zabave, događaje, emisije, izložbe.

Možete je postaviti gde god želite jer mogućnostima nema kraja a evo i nekih predloga:

Osvetljenje automobila, rashladna vetrina, dekoracija i ostvetljenje.

Novogodišnja rasveta, police, vetrine, regali, osvetljenje ogledala u kupatilu, kuhinjski elementi.

Osvetljenje na zidovima, reklamna rasveta, ambijentalno osvetljenje u sobama, kuhinje, viseći elementi, radni sto, osvetljenje klubova, lokala i td.