Prikaz 1–16 od 19 rezultata

Prikaz 1–16 od 19 rezultata

Moderna LED rasveta, LED trake i LED sijalice

LED i Solarne Sijalice – Plafonjere

Osvetljenje LED sijalicama (diodama) je u poslednje vreme najpraktičniji i verovatno najjeftiniji način da osvetlite vaš dom ili bilo koji drugi enterijer ili eksterijer. Osim znatne uštede električne energije, LED rasveta vam pruža stilizovano osvetljenje po vašoj meri i ukusu. Na taj način vam omogućava da budete originalni i učinite vaš dnevni boravak, dvorište, prilaz još lepšim i modernijim. LED rasveta, LED trake i LED sijalice vas očekuju u našoj raznovrsnoj ponudi, uz pristupačne cene i još pristupačnije popuste!

Ušteda energije

Najbitnije razlike između LED i klasične rasvete su znatna ušteda energije, varijabilnost dizajna, kao i samog svetla, i naravno neuporedivo duži životni vek u korist LED-a. Kada govorimo o uštedi energije, kod klasičnih sijalica pri radu se, pored svetlosti, proizvodi i toplota. Samim tim se troši veća količina energije, a prostorija se nepotrebno zagreva. Kod LED osvetljenja to nije slučaj – proizvodi se prijatno osvetljenje približno prirodnom bez dodatnog zagrevanja. Ovo omogućava znatno bolju raspodelu i potrošnju energije. Životni vek sijalice je vrlo bitna stvar. Dok su klasične sijalice sklone kvarovima ili čak pucanju – LED sijalice traju i do pet puta duže. Pritom su veoma otporne, a mogu da funkcionišu i u najtežim uslovima. LED i Solarne Sijalice – Plafonjere

Dopadljiv dizajn

Dizajn LED osvetljenja može biti vrlo raznovrstan, što je samo jedna od mnogih prednosti koje nudi. Ova rasveta postoji u raznim oblicima, kao što su: obične sijalice, trake, reflektori, fenjeri, baštenske ubodne lampe ili ulične lampe. Ovde možete naći sve tipove LED osvetljenja koje možete koristiti u najrazličitije svrhe – RGB trake, solarni reflektori, baštenske svetiljke, laserski light show za žurke i proslave, i još mnogo toga za sve vaše potrebe. Idealno svetlo za svaki ambijent, ova rasveta je budućnost snabdevanja adekvatnim osvetljenjem. Vreme je da se opredelite za optimalnu stvar i opremite se najboljom i najkvalitetnijom rasvetom, a mi smo tu da vam ponudimo upravo to!