Solarna UV Lampa Za Komarce i Reflektor

1.500,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Uživajte u Sigurnom Okruženju Bez Komaraca uz Našu Naprednu UV Lampu za Komarce!

Leto je vreme za opuštanje na otvorenom, ali često ga prate dosadni komarci. Naša inovativna UV lampa za komarce je vaš tajni saveznik u borbi protiv ovih napasnika. Pruža vam zaštitu bez neprijatnih hemikalija i mirisa, omogućavajući vam potpuno opuštanje i uživanje u svakom trenutku.

Ova lampa koristi naprednu tehnologiju kako bi privukla komarce i udaljila ih od vas. Pomoću moćnog UV svetla koje simulira privlačnost za komarce, oni će biti privučeni svetlu i uhvaćeni unutar uređaja. Zatim, uz pomoć električnog udara, komarci će biti brzo i efikasno eliminisani, stvarajući sigurno i bezbedno okruženje za vas i vašu porodicu.

Naša UV lampa za komarce ne samo da pruža zaštitu od komaraca, već nudi i dodatne prednosti. Zahvaljujući solarnom punjenju, ova lampa je energetski efikasna i ekološki prihvatljiva opcija. Takođe, imate mogućnost biranja između belog i žutog svetla, što vam omogućava prilagođavanje svetlosnih uslova vašim potrebama – bilo da želite blagu svetlost za opuštanje ili intenzivnije svetlo za aktivnosti.

Naša UV lampa za komarce je napravljena od visokokvalitetne ABS plastike u elegantnoj crnoj boji, dodajući sofisticiranu notu vašem okruženju. Sa dimenzijama od približno 105x60x154mm, kompaktna je i lako prenosiva, idealna za putovanja i kampovanje. Njena težina od oko 230g čini je praktičnom i jednostavnom za upotrebu.

U paketu dobijate:

  • 1 * Solarnu UV lampu za komarce
  • 1 * Set šrafova za montažu

Preuzmite kontrolu nad komarcima i stvorite mirno i bezbrižno okruženje uz pomoć naše napredne UV lampe za komarce. Neka vaša leta budu ispunjena uživanjem, a ne ometanjem komaraca!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Solarna UV Lampa Za Komarce i Reflektor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *