Solarna Plafonska Sijalica-Lampa

2.840,00 RSD

Nema na zalihama
(U tranzitu)

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Solarna Plafonska Sijalica-Lampa

Dobro osvetljenje je apsolutno neophodno za svaki dom. Mnogi domovi koriste solarno plafonsko svetlo kao sredstvo za donošenje sunčeve svetlosti u dom. solarna plafonska svetla se koriste u kombinaciji sa standardnim svetlima da bi dom bio osvetljen tokom dana i noći. Plafonska svetla dolaze u mnogo različitih oblika i veličina, od sijalica starog stila do svetlih CFL sijalica. Međutim, konvencionalni izvori osvetljenja kao što su CFL sijalice mogu dodati dosta dodatnih dolara na vaš račun za struju. Mnoge porodice se staraju da isključe neiskorišćena ili potrošena svetla kada su sobe prazne kako bi uštedeli na troškovima energije. Solarno LED plafonsko svetlo uzima najbolje aspekte jeftinih troškova rada LED osvetljenja (i dugog veka trajanja) i smanjuje troškove vaših računa za energiju tako što radi isključivo na energiji koja se koristi od sunca.

Solarna Plafonska Sijalica-Lampa ima belu boju svetla. Još jedna stvar, daljinski upravljač je dizajniran sa memorijskom funkcijom. Zbog toga ga nakon podešavanja nije potrebno ponovo resetovati. Još jedna odlična karakteristika je da se osvetljenost i vreme osvetljenja mogu podesiti uz pomoć daljinskog upravljača. Ovo omogućava svetlosti da stvori širok spektar scenarija korišćenja. Ova solarna svetla možete koristiti za unutrašnje i spoljašnje aplikacije.

Proces instalacije se može obaviti za nekoliko minuta. Postoji kabl dužine 5m. Osvetljenost solarnog svetla može dostići i do hiljadu lumena, pod uslovom da ga potpuno napunite. Na ovaj način može da radi oko deset sati uz zadovoljavajuću osvetljenost. Svetlo je, međutim, ne smeta na oči .Ova jedinica je proizvedena sa plastičnim kućištem razreda A. Dolazi sa IP65 ocenom hidroizolacije. Dakle, omogućava solarnoj svetlosti da ponudi maksimalne performanse tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove. Paket sadrži sav potreban alat i pribor za trenutnu montažu.

Sa fotosenzorom integrisanim u svetlo, on će se automatski uključiti kada padne mrak, što olakšava nošenje stvari  ili pronalaženje onoga što vam je potrebno. 3 različite postavke osvetljenosti ako želite da malo prigušite svetlo.

Materijal: ABS
Snaga: 20/30W
Kabl dužine 5m
Solarni panel: 22.3 x 13.8 x 1.3cm
Dimenzija lampe: 15.5 x 3.7 cm
Baterija: litijum gvožđe fosfat 3.2V
LED: Postoji 25 dioda
Boja svetla: hladno bela

Paket sadrži:
1x lampa
1x Solarni panel
1x Daljinski upravljač
1x Dodaci za montažu
1x Upustvo

Prijatelj sajta:

Težina1 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Plafonjera
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Solarna Plafonska Sijalica-Lampa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *