RGB Led Traka
RGB Led Traka - SILIKONSKA 5050
(1)
1.860,00 RSD
Akcija28%

RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

(1 recenzija korisnika)

1.860,00 RSD

Troškovi isporuke snosi kupac.

Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke. Za više detalja, pročitajte ovde: Povraćaj novca

Rok za isporuku proizvoda iz našeg asortimana je 1-3 radna dana. Možete naručiti, ne zahtevamo plaćanje unapred.

Garantni rok 24 Meseca uz obavezu čuvanja fiskalnog računa.

Opis

RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050 dužine 5 metara, sa kontrolerom i daljisnkim. Vaše je samo da je povežete.
Traka je sa zadnje strane samolepljiva što je čini pogodnom za postavljanje na željeno mesto. Traka može da se seče tj skraćuje na svakih 5cm (3 diode) na željenu dužinu bez bojazni da se ošteti, kao i da se produžuje.

Možete je postaviti gde god želite jer mogućnostima nema kraja a evo i nekih predloga: Osvetljenje automobila, rashladna vetrina, dekoracija i ostvetljenje, novogodišnja rasveta, police, vetrine, regali, osvetljenje ogledala u kupatilu, kuhinjski elementi, osvetljenje na zidovima, reklamna rasveta, ambijentalno osvetljenje u sobama, kuhinje, viseći elementi, radni sto, osvetljenje klubova, lokala, kafića… Meka je, može se uvijati po volji, jaka otpornost na vremenske uslove, ultra-visoka osvetljenost, ali niska temperatura i niska potrošnja energije

Traka može da se seče ili nastavlja. Naša led traka se može iseći 6 puta po metru, dužine oko 16-17 cm. Postoje žute oznake na našem ledu koji označavaju položaj sečenja. Širina led trake je 10 mm. Popularno se primenjuje u pozadinskom osvetljenju za natpisna slova, skriveno osvetljenje, osvetljenje slova kanala, osvetljenje reklamnih znakova, rasveta za hitne slučajeve, ukrasna svetla za zabave, događaje, emisije, izložbe. Radimo sa većinom poznatih dizajnera osvetljenja kako bismo pokrili sve koncepte osvetljenja od modernog dizajna, pred toga, ulažemo velike napore da razvijemo nove proizvode koji će zadovoljiti različite zahteve, Specijalizovani smo za dekorativnu rasvetu.

Karakteristtike:
RGB 5050 diode, 60 dioda/m (300 dioda 5 metara)

Working Voltage: DC 12V ( 12V LED Strip ) IP21 zaštita, dug vek trajanje 50000h, 12V, potrošnja 14 W/m. Daljinski naravno dobijate sa baterijom i na njemu možete menajti, boju, brzinu, način treptanja kao i jačinu dioda. Traka može svetleti i samo u jednoj boji, mnogo opcija zahvaljujući daljinskom upravljaču koji dobijate uz led traku.

Prijatelj sajta:

RGB Led Traka

RGB Led Traka

1 recenzija za RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

  1. Mihajlo

    Kvalitetna traka, jako lepe boje! Preporuka

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *