RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

1.860,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050 dužine 5 metara, sa kontrolerom i daljisnkim. Vaše je samo da je povežete.
Traka je sa zadnje strane samolepljiva što je čini pogodnom za postavljanje na željeno mesto. Traka može da se seče tj skraćuje na svakih 5cm (3 diode) na željenu dužinu bez bojazni da se ošteti, kao i da se produžuje.

Možete je postaviti gde god želite jer mogućnostima nema kraja a evo i nekih predloga: Osvetljenje automobila, rashladna vetrina, dekoracija i ostvetljenje, novogodišnja rasveta, police, vetrine, regali, osvetljenje ogledala u kupatilu, kuhinjski elementi, osvetljenje na zidovima, reklamna rasveta, ambijentalno osvetljenje u sobama, kuhinje, viseći elementi, radni sto, osvetljenje klubova, lokala, kafića… Meka je, može se uvijati po volji, jaka otpornost na vremenske uslove, ultra-visoka osvetljenost, ali niska temperatura i niska potrošnja energije

Traka može da se seče ili nastavlja. Naša led traka se može iseći 6 puta po metru, dužine oko 16-17 cm. Postoje žute oznake na našem ledu koji označavaju položaj sečenja. Širina led trake je 10 mm. Popularno se primenjuje u pozadinskom osvetljenju za natpisna slova, skriveno osvetljenje, osvetljenje slova kanala, osvetljenje reklamnih znakova, rasveta za hitne slučajeve, ukrasna svetla za zabave, događaje, emisije, izložbe. Radimo sa većinom poznatih dizajnera osvetljenja kako bismo pokrili sve koncepte osvetljenja od modernog dizajna, pred toga, ulažemo velike napore da razvijemo nove proizvode koji će zadovoljiti različite zahteve, Specijalizovani smo za dekorativnu rasvetu.

Karakteristtike:
RGB 5050 diode, 60 dioda/m (300 dioda 5 metara)

Working Voltage: DC 12V ( 12V LED Strip ) IP21 zaštita, dug vek trajanje 50000h, 12V, potrošnja 14 W/m. Daljinski naravno dobijate sa baterijom i na njemu možete menajti, boju, brzinu, način treptanja kao i jačinu dioda. Traka može svetleti i samo u jednoj boji, mnogo opcija zahvaljujući daljinskom upravljaču koji dobijate uz led traku.

Prijatelj sajta:

RGB Led Traka
RGB Led Traka
Težina0,5 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: LED Traka
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

1 recenzija za RGB Led Traka – SILIKONSKA 5050

  1. Mihajlo

    Kvalitetna traka, jako lepe boje! Preporuka

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *