Staroplaninski Melem – krema za Atopijski dermatitis, mast za ekcem

1.480,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Otkrijte prirodno rešenje za ekcem: Staroplaninski melem

Suve, isušene šake koje svrbe, kao i bolne regade, pukotine na dlanovima, ponekad se javi i krvarenje na tim mestima, veoma neprijatno i bolno stanje Vaše kože sa simptomima koji se ne gube ni nakon mazanja raznih kozmetičkih krema i tinktura. Ta stanja predstavljaju Atopijski dermatitis tj ekcem na šakama (dlanovima) kao i na drugim mestima na koži tela, koji je uz ovu mast za ekcem, nas sreću – izlečiva. Krema za Atopijski dermatitis tj melem za ekcem kod dece i odraslih veoma uspešno i garantovano pomaže u tretmanu ekcema, uspeh je veoma vidljiv već nakon par dana mazanja. Krema je izuzetno efikasna i u tretmanu Akni i bubuljica kao i čira na koži. Uspeh je zagarantovan. 

Pregled sastojaka i njihovo delovanje

Prirodni sastojci u vidu ekstrakta bilja Žutog noćurka, Nevena, Kantariona i Hajdučke trave, u kombinaciji sa Ihtiolom, kao osnovnom aktivnom komponentom, ribljim uljem i vitaminima A,D i E daju našem melemu veoma jak i brz efekat u lečenju ekcema, atopijskog dermatitisa, Akni, bubuljica i čireva na koži.

Primena

Mast za ekcem nanositi u tankom sloju, dva puta dnevno, ujutru i uveče. Lepo utrljavati da koža upije, i ne prekrivati ničim, prekrivanje tretiranih mesta samo tuferima ili gaom od pamuka.

Zaključak

  Prirodni lek za ekcem i atopijski dermatitis kod dece i odraslih. Lek za akne, bubuljice i šireve na koži. Uspeh je očigledan već nakon par dana mazanja.  Mast za ekcem  je u pakovanju plastične kutije od 60 ml.

Više o samom proizvodu imate na zvaničnom sajtu staroplaninski-melem.rs 

 

1 recenzija za Staroplaninski Melem – krema za Atopijski dermatitis, mast za ekcem

  1. Borko

    Veoma jako i sigurno deluje na gljivice na noktima i prstima. Mazao sam dvadesetak dana i sve sam skinuo. Pomaže za gljivice, sigurno. Borko, vozač Niš Express

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *