Polica Za Cipele

1.600,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Da li ste umorni od nereda u svom garderoberu ili hodniku? Da li tražite praktičan i funkcionalan način da organizujete svoje cipele? Naša Višenamenska Polica za Cipele sa 4 sprata će vam pomoći da rešite ove probleme na jednostavan i efikasan način.

👞 Organizujte svoje cipele sa praktičnošću: Ne morate više da gubite vreme tražeći svoje omiljene cipele među neredom. Naša polica može da drži do 8 pari cipela, čineći organizaciju jednostavnom i urednom.

🌟 Idealan za očuvanje čistoće: Zaboravite na prljave cipele unutar vašeg doma. Postavljanjem ove police u ulaznom prostoru, sprečavate unošenje prljavštine sa ulice, čuvajući svoj dom čistim.

🌿 Višenamenski dizajn: Osim za cipele, naša polica je prilagodljiva za različite namene. Možete je koristiti za postavljanje saksija sa biljkama, dekoraciju, organizaciju knjiga, časopisa, igračaka i još mnogo toga.

⚙️ Jednostavna montaža: Montiranje ove police je brzo i jednostavno, bez potrebe za specijalnim alatima. Uputstva za montažu se nalaze na poleđini pakovanja, olakšavajući vam proces.

Nema potrebe da se više brinete o neredu u svom domu. Naša Višenamenska Polica za Cipele je tu da vam pomogne da organizujete svoj prostor na efikasan način. Kupite je danas i uživajte u čistom i uređenom domu!

Specifikacije proizvoda:

  • Dimenzije: 49.5X18.5X42 cm (pakovanje)
  • Kapacitet: 8 pari
  • Materijali: Metal, plastika i TNT
  • Boje: Bela, crna, siva

Ova Višenamenska Polica za Cipele pruža vam praktično i estetski privlačno rešenje za organizaciju cipela i uređenje vašeg doma. Uz nju, vaš prostor će postati funkcionalniji i estetski privlačniji.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Polica Za Cipele”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *