Ugaona Polica Za Kupatilo

2.760,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Police za tuš kabinu

Ugaona polica za kupatilo sa četiri police je praktičan i efikasan način da se organizuje i skladišti veliki broj stvari u kupatilu. Ovaj komad nameštaja ima oblik pravougaonika i može se postaviti u uglu kupatila, što omogućava maksimalno iskorišćavanje prostora.
Svaka polica na ovoj ugaonoj polici za kupatilo ima dovoljno prostora da se na njoj drže razne stvari, kao što su kozmetika, sapuni, peškiri, toaletni papir i drugi pribor za kupatilo. Ove police izrađene su od kvalitetnih materijala koji su otporni na vlagu, što čini ovaj komad nameštaja idealnim za kupatila.

Držač za kupaltila

Držač ima dodatni držač za peškir. Laka je za montažu, dolazi sa svim potrebnim priborom za pričvršćivanje. Zahvaljujući svojoj konstrukciji, ova vrsta police može da izdrži težinu velikog broja predmeta bez opasnosti od pada ili lomljenja.
Ugaona polica  je takođe jednostavna za održavanje. Zbog svoje konstrukcije, korisnici lako mogu da je obrišu sa vlažnom krpom ili sunđerom kako bi uklonili prašinu, mrlje i ostale nečistoće. Ovo je naročito korisno u kupatilima koja se često koriste, jer polica ostaje čista i uredna.

Ugaona polica za zid

Kupovinom ugaone police za kupatilo korisnici dobijaju praktičan i funkcionalan komad nameštaja koji će im pomoći da organizuju i skladište svoje stvari u kupatilu, što će doprineti održavanju čistoće i urednosti prostora. Osim svoje praktičnosti, ugaona polica takođe može dodati stil i eleganciju kupatilu.Police su rupičaste i ne može da se zadržava voda. Vrlo ekonomična opcija za dodavanje skladišnog prostora u kupatilu.

Visina je podesiva. Maksimalna visina police je 302cm, a minimalna je 95 cm. Polica je izrađena od plastike i nerđajućeg metala. Dolazi sa 4 rupičaste police, sa držačem za peškir i 3 kukuce. Veoma jednostavna za montažu nije potrebno bušenje. Podesiva visinska cevi, fiksirana između poda i plafona u potpunosti. Inovativni i fleksibilni dizajn omogućava vam da montirate u skladu sa zahtevima vašeg kupatila.

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: Ugaona Polica
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Ugaona Polica Za Kupatilo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *