Akcija!

Čistač Ušiju Sa Spiralnim Nastavcima

Original price was: 750,00 RSD.Current price is: 499,00 RSD.

-33%
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Savršen alat za čišćenje ušiju – Micro Touch čistač ušiju sa spiralnim nastavcima

Želite li se osloboditi iritantne ušne prljavštine brzo i bezbedno? Predstavljamo vam Micro Touch čistač ušiju sa spiralnim nastavcima, uređaj koji će vam pomoći da brzo i efikasno uklonite ušnu prljavštinu, pružajući vam potpunu udobnost i sigurnost. 

Brzo Uklanjanje Ušne Prljavštine: Naš uređaj za čišćenje ušiju omogućava profesionalno i brzo uklanjanje ušne prljavštine, uz brzu adsorpciju unutrašnjih organa uha. Zahvaljujući 2,5 cm elastičnom materijalu, ovaj uređaj štiti vaše uši i bubnu opnu. Pruža vam siguran i pouzdan način za održavanje higijene ušiju.

Kompaktan i Lak za Upotrebu: Micro Touch čistač ušiju  je kompaktan i lak za upotrebu, čineći ga idealnim partnerom kako kod kuće tako i tokom putovanja. Uvek ćete imati sve što vam je potrebno za čišćenje ušiju pri ruci.

Pogodan za Celu Porodicu: Ovaj uređaj je savršen alat za čišćenje ušiju za celu porodicu. Bez obzira na uzrast, Micro Touch čistač ušiju će vam pomoći da održavate zdrave i čiste uši za sve članove vaše porodice.

Specifikacije:

  • Materijal: Plastika
  • Boja: Bela i plava
  • Paket uključuje: 1 x uređaj za čišćenje ušiju i 16 glava

Neka Micro Touch čistač ušiju  postane vaš svakodnevni saveznik u održavanju higijene ušiju. Sada je pravo vreme da investirate u vaše uši i osigurate njihovo zdravlje. Ne oklevajte – poručite svoj Micro Touch čistač ušiju već danas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Čistač Ušiju Sa Spiralnim Nastavcima”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *