Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9

(1 recenzija korisnika)

1.620,00 RSD

Troškovi isporuke snosi kupac.

Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke. Za više detalja, pročitajte ovde: Povraćaj novca

Rok za isporuku proizvoda iz našeg asortimana je 1-3 radna dana. Možete naručiti, ne zahtevamo plaćanje unapred.

Garantni rok 24 Meseca uz obavezu čuvanja fiskalnog računa.

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: ,

Opis

Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9

Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9, za  bradu je moćna i ima motor bez zaglavljivanja koji seče i najgušće dlake bez zapetljavanja ili povlačenja. Što ga čini osnovnim trimerom za kosu!
Ova muška mašinica za šišanje i trimer za bradu je moćna i ima motor bez zaglavljivanja koji seče i najgušće dlake bez zapetljavanja ili povlačenja. Što ga čini osnovnim trimerom za kosu!
Da bude koristan za bilo koga, ne samo za profesionalce; ovaj bežični trimer za kosu je moćan i istovremeno ga je lako držati.
Profesionalni Trimer – Mašinica Za Šišanje Vintage T9 .

T oblik – Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište!

Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose!
LAKO SE ODRŽAVA – Noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje!
ERGONOMSKI DIZAJN – Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje.
Ergonomski dizajn, kvalitetan material i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.
Snažan i relativno tih: Ovaj komplet trimera za kosu sadrži ultra tihe makaze za šišanje sa samooštrenim, preciznim brušenim oštricama koje duže ostaju oštre.
Idealan za samostalno šišanje: Ovaj trimer za kosu je najbolji za samostalno šišanje, uključujući detalje i popravke oko ušiju, dekoltea, zalisaka i glave. Podesiva konusna poluga omogućava precizne, glatke i kratke rezove.
Manji dizajn: Nova kompaktna veličina pruža povećanu udobnost i kontrolu sečenja. Naša mašinica za šišanje lako dopire do potiljka, čineći lično šišanje lakšim.

 • Četiri različita nastavka i mogućnosti dodatnih podešavanja će učiniti da vam kosa i brada izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona!
 • Precizno oblikovanje – Dizajniran sa posebnom T – oštricom, ovaj trimer će omogućiti precizno oblikovanje kose, brade i brkova!
 • Punjiva baterija
 • Napunite bateriju uz pomoć punjača i uživajte u sređivanju. Mogućnost bežičnog rada omogućava njegovu primenu bilo gde i bilo kad.
 • Različite frizure – Zahvaljujuči preciznom podešavanju oštrice možete stvoriti oblik frizure koji god poželite – stilovi stršljenja, kratka, srednja
 • T oblik – Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište!
 • Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose!
 • LAKO SE ODRŽAVA – Noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje!
 • ERGONOMSKI DIZAJN – Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje. Ergonomski dizajn, kvalitetan material i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.
Tehnički podaci:
Boja: crna i zlatna
Napon: 3,7 V
Snaga: 5 W
Baterija: 1500 mA
Dimenzije: 15 cm x 4 cm
Punjenje: punjiva baterija
Paket sadrži:
1 x trimer sa T – oštricom
4 x nastavci (1,5 mm, 2 mm, 3 mm 4 mm)
1 x punjač
1x baterija
1 x četka za čišćenje
1x ulje za podmazivanje
Prijateljki sajtovi:
trimer masinica

Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9

1 recenzija za Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9

 1. Misloš

  Prezadovoljan

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.