Muzički slon koji peva i igra žmurke

1.960,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Upoznajte  malog plišanog slona – vašeg zabavnog saputnika koji će oduševiti vašu decu! Sa simetričnim kretanjem levog i desnog uha, ovaj čarobni slončić donosi dinamičnu interakciju. Uz dva zabavna moda – Pevanje i Igranje, uši slona ljuljaju se u ritmu muzike. Kroz igru skrivača, bebin slon će zavesti svoje malene prijatelje, povremeno prekrivajući svoje oči ušima i pružajući neprocenjivu radost.

Visina ovog šarmantnog slonića je 30CM, a težina iznosi oko 320 grama, što ga čini savršeno prikladnim za maženje i igru. Njegove šarene i mekane nijanse izrađene su od visokokvalitetnog pliša i punjene organskim pamukom bez hemijskih boja i genetski modifikovanih organizama. Vaša mala avanturistička duša će se osećati sigurno, opušteno i kao kod kuće uz ovog neodoljivog drugara.

Ovaj slon dolazi sa dva interaktivna moda. Pritiskom na levu nogu, on će igrati igru “Skrivača” dok mu uši veselo pokrivaju oči. Pritisak na desnu nogu izazvaće njegovo pevanje omiljene engleske dečje pesme. Ova igračka ne samo da će razviti fine motoričke veštine i koordinaciju ruku i očiju kod dece, već će ih i beskrajno zabaviti i inspirisatiSavršen poklon za rođendan, božićne praznike, 

Uz svog veselog saputnika – Plišanog slona sa skrivenim talentima, obradujte svoje mališane originalnim poklonom za rođendane, Božić ili baby shower proslave. Ovaj magični saputnik takođe ima mogućnost da pomeri uši i stvori stidljiv izraz na svom licu, a osim toga, može pričati i pevati dečje pesme.

Napomena: Za aktivaciju, potrebne su 3 AA baterije (nisu uključene).

Specifikacije:

  • Težina: oko 320 grama
  • Visina: 30cm
  • Funkcije: može pomeriti uši da pokrije oči kako bi stvorio stidljiv izraz, može pričati, može pevati dečje pesme
  • Igranje: Pritisnite glavni prekidač ispod zadnjice slona na ON dugme, pritisnite dugme PLAY na desnoj nozi za igre skrivanja, pritisnite dugme SING na levoj nozi za veselu englesku pesmu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Muzički slon koji peva i igra žmurke”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *