Magični Vodeni Markeri

890,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Markeri za decu

Brzo se suši, glatko pisanje, bez curenja mastila. Mastilo na bazi vode se lako briše krpom bez ostavljanja tragova. Dizajn na bazi vode čini ga nerastvorljivim u toploj vodi, a nacrtane životinje mogu slobodno da plutaju po vodi.
Koristite ovu magičnu olovku da slikate na kašičici. Kada naiđu na vodu, nacrtane životinje će plutati same, što je veoma zabavno! Bela ambalaža sa porcelanskom kašikom. Boje su svetle i jasne, pogodne za dečje grafite na papiru, pisanje i crtanje na predavanjima i sastancima u učionici.

Sve što možete da nacrtate. 8/11 boja čini objekte slikanja bogatijim, kao što su mala riba, kornjača, kapetan Judžin, Sunđer Bob, pipci lignje, veliki kit, mali cvet, leptir i tako dalje.
Sa sertifikovanim netoksičnim mastilom i specijalnom formulom slabog mirisa, bezopasna je za ljudsko telo. Slikanje akvarelom će izazvati radoznalost dece. Roditelji i deca mogu zajedno da se pridruže slikanju i dožive radost ručnog rada! Ovo je takođe zabavna igra za porodična i prijateljska okupljanja.

Marker

Jednostavno obojite ili nacrtajte prelepu šaru na keramičkoj kašiki ili ogledalu uključenom u paket i sačekajte 5 sekundi. Zatim polako uronite keramičku kašiku u vodu. Zatim ćete videti magiju: šara će sići ​​sa keramičke kašike ili ogledala i plutati na vodi! Za najbolji rezultat plutanja preporučuje se topla voda (oko 35℃). Odličan poklon za decu: Deca vole da šaraju svuda. Ovaj komplet za slikanje u vodi omogućava vašoj deci da crtaju svoje kreative na keramičkoj kašičici bez da pokvare zid ili nameštaj i uživaju u neodoljivoj zabavi plutajućih šara. Pomaže u negovanju dečije kreativnosti kroz tako zanimljivo slikanje vode.

Vodeni flomasteri

Plutajuće šare u vodi možete preneti na svoje ruke pomoću papira, baš kao i privremene tetovaže. Neka vaša deca to isprobaju i zaista dotaknu fascinaciju crteža i boja. Nakon što primimo paket, poslaćemo vam seriju video zapisa koji vam jasno upućuju da pravilno igrate i omogućavaju vam da otključate različite načine igranja.

Konzistentni markeri bez preskakanja u 11( Magični Vodeni Markeri)  živopisnih boja mastila. Ultra-fin vrh je odličan za precizno crtanje ili pisanje
Višenamenske olovke: Zabavne olovke za slikanje u vodi su takođe konvencionalni markeri za belu tablu sa suvim brisanjem.

Mastilo slabog mirisa čisti se gumicom za tablu ili suvom krpom. Idealno za učionice, kancelarije i dom 11 boja i keramičku kašičicu, boje su: svetlo plava, svetlo žuta, svetlo roze, tamno plava, narandžasta, crvena, tamno smeđa, crna, zelena, svetlo zelena, svetlo braon.

 

Prijatelj sajta:
Piši Briši Tablet Za Pisanje
Piši Briši Tablet Za Pisanje

 

Težina0,2 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Markeri
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

1 recenzija za Magični Vodeni Markeri

  1. Sofija Madžarev

    Deca su oduševljena ovim markerima, big like za vas!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *