Grejač Za Ruke

1.200,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Grejač Za Ruke

  • Lagan i prenosiv: Napravljen od kvalitetnih baterija visokog kvaliteta, veoma izdržljiv, kompaktan i moderan. Ima apsolutno odličan taktilni osećaj. Idealan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, lak za nošenje.
  • 2-u-1 Multifunkcionalni: Sa ugrađenom baterijom od 1200 mAh, USB vezom, ovaj proizvod nije samo električni grejač za ruke, već i napajanje. Može da puni pametne telefone i tablete. Napaja se putem USB kabla
  • Dva  režima za podešavane temperature: Ovaj džepni grejač je sa 2 režima može da se zagreje brzo u jednoj sekundi i odmah će vam dati toplotu. Odličan zimski saputnik koji uvek održava vaše ruke toplim!
  • Savršen poklon: Najbolja ideja za poklon u hladnoj zimi. Idealno za porodicu i prijatelje, Božić, Novu godinu ili zimu. Nije samo grejač, već i veoma simpatičan ukras.
  • Udoban, neiritirajući ručni grejač, koji može da visi na torbi, ormariću, itd. Za kancelarijske radike, putnike ili radnike na otvorenom, prenosivi grejači za ruke su takođe način da se zagreju po hladnom vremenu.

Crveno svetlo označava da se proizvod puni. – Plavo svetlo označava da je proizvod potpuno napunjen. – Dugo pritisnite (3-5 sekundi) zlatno srednje gornje dugme da biste uključili ili isključili grejač za ruke. – Kratko pritisnite (1 sekundu) zlatno srednje gornje dugme da biste promenili režim grejanja između visokog i niskog. – Zeleno svetlo označava režim niske toplote – Trepćuće šareno svetlo označava režim visoke toplote.

Dimezije: 8 x 7.5cm
Boja: Pink

 

Prijatelj sajta:

Prsluk sa grejačima + Powerbank Gratis
Prsluk sa grejačima + Powerbank Gratis
Težina0,1 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Grejač
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Grejač Za Ruke”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *