Grejač auto sedišta 12V – Presvlaka Za Auto

1.950,00 RSD3.600,00 RSD

Ova podloga za grejanje je izrađena od visokokvalitetnih grejnih vlakana, koja vam omogućavaju udobno sedenje tokom vožnje. Pored grejanja podloga nudi poboljšani položaj sedenja, jer sa optimalnim podmetanjem leđa nudi vam podršku za lumbalni deo kičme.

(2 recenzije korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Grejač auto sedišta

U hladnim danima, vaš verni saputnik je ovaj Grejač auto sedišta 12V – Presvlaka Za Auto. Ova inovativna presvlaka za auto sedište nije samo udobna, već i pouzdana zaštita od niskih temperatura. Omogućava vam da stvorite topao i udoban put tokom zimske vožnje, čineći je prijatnijom i sigurnijom.

Funkcije:

 1. Brzo i Efikasno Grejanje: Ova presvlaka ima sposobnost brzog i stabilnog odvođenja toplote, pružajući vam trenutnu udobnost u hladnim uslovima. Dvostruka spiralna grejna žica garantuje sigurno i ravnomerno grejanje.
 2. Izdržljiva i Sigurna: Sa jačom čvrstoćom na savijanje i zatezanje, kao i dvoslojnom izolacijom, ova presvlaka pruža izuzetnu otpornost na habanje i obezbeđuje veći nivo sigurnosti tokom vožnje. Ugrađeni sistem za kontrolu temperature sprečava opekotine i obezbeđuje optimalno grejanje.
 3. Vodootporan i Pouzdan: Otporna na vodu, grejna ploča se može koristiti bez straha od oštećenja ili kratkog spoja. Kabl za napajanje ima integrisani osigurač i materijale otporne na visoke temperature, što garantuje sigurnost tokom upotrebe.
 4. Laka Instalacija i Održavanje: Montaža je jednostavna uz ugrađene trake koje osiguravaju da presvlaka ostane na mestu. Takođe, lako se čisti i održava, čime se produžava njena trajnost.
 5. Dekorativni i Zaštitni: Osim što pruža udobnost i toplotu, presvlaka ima i dekorativnu ulogu, čuvajući vaša sedišta od habanja i prljanja. Diskretno smešteni grejači ne remete izgled automobila.

Specifikacije:

 • Napon: 12V
 • Primenljivi modeli: 12V automobil
 • Maksimalna snaga: 30W
 • Dimenzija: Dužina 108cm, Širina 49cm
 • Boja: Crna

Uživajte u vožnji tokom hladnih dana uz naš grejač za auto sedišta. Ne samo da će vam omogućiti udobno putovanje, već će i zaštititi vaša sedišta od habanja. Ova praktična i sigurna presvlaka je savršen dodatak za svaki automobil u hladnim i zimskim uslovima.

Težina0,3 kg
Deklaracija: No selection

Naziv proizvoda: Grejač sedišta
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

2 recenzije za Grejač auto sedišta 12V – Presvlaka Za Auto

 1. Stefan Marković

  Odlični grejači. Vredi!

 2. Csilla Papp

  .

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *