Sveća Od Voska Koja Menja Boje

900,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Magična LED Sveća od Voska

Da li ste videli sveću od voska koja menja boje dok gori? Ova magična LED sveća smenjuje čak 6 različitih boja nežnim i postepenim prelazima.

Ova sveća od voska je savršeni dodatak za vaš prostor, stvarajući zadivljujuću dekoraciju sobe i ispunjavajući je šarenim svetlom koje se neprestano menja. Bez obzira da li želite da upotpunite udobne večeri kod kuće ili tražite izvanredan dekorativni komad za vaše trenutke opuštanja, naša sveća je pravi izbor.

Pri dnu sveće nalazi se LED svetiljka isprogramirana da se upali kada zapalite sveću da gori, a da se isto tako ugasi zajedno sa plamenom! Ova svetiljka je zapravo zaslužna za sve boje koje se smenjuju. Iako deluje drugačije zbog svoje sposobnosti da menja boje, ova sveća zapravo jeste od kvalitetnog voska! Palite je kao i svaku drugu sveću – pomoću plamena!

Ključne karakteristike sveće od voska koja menja boje:

  • LED Tehnologija: Naša sveća koristi naprednu LED tehnologiju koja stvara mnoštvo svetlosnih vlakana koja se neprekidno menjaju. Ova tehnologija čini svetlosne efekte još impresivnijim i dugotrajnijim. Svetle u 6 različitih boja.
  • Pravi Vosak: Sveća je izrađena od pravog voska, što joj daje klasičan izgled i osećaj prave sveće. To je savršena kombinacija autentičnosti i modernog dizajna.
  • Svestrana Upotreba: Sveća je idealna kako za opuštajuće večeri uz šolju omiljenog napitka, tako i kao dekoracija za razne prilike. Unesite romantičnu atmosferu u vašu spavaću sobu ili je koristite kao upečatljiv komad za dekoraciju na vašem stolu.
  • Kvalitetna Izrada: Svaka sveća je pažljivo izrađena sa LED diodama u telu, garantujući dugotrajnost i pouzdanost.

Nabavite svoju sveću jos danas i stvorite atmosferu koju zaslužujete!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Sveća Od Voska Koja Menja Boje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *