Solarne baštenske svetiljke za dvoriste i spoljnu rasvetu

2.890,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Lampe za dvorište

Lampe za dvorište su ključni element svakog dobro uređenog dvorišta ili bašte. Naša kolekcija Solarne Baštenske Svetiljki pruža efikasno osvetljenje uz minimalan ekološki uticaj. Ove lampe koriste solarnu energiju za napajanje, što znači da ne morate brinuti o električnim priključcima ili troškovima struje. Postavite ih tamo gde vam je potrebno svetlo, a sunčeva energija će obaviti ostatak posla. Montaža je brza i jednostavna, bez potrebe za ožičenjem. Osvetlite svoje dvorište, stazu ili terasu uz ove praktične i estetski privlačne lampe.

Rasveta za dvorište

Rasveta za dvorište treba da bude funkcionalna, ali i doprinosi estetici vašeg prostora na otvorenom. Naša kolekcija Solarne Baštenske Svetiljki udovoljava oba ova kriterijuma. Ove svetiljke su ekološki prihvatljive, koristeći solarnu energiju za napajanje, što je održiv i ekonomičan izbor. Njihov estetski dizajn omogućava im da se lako uklope u različite stilove uređenja dvorišta. Kako biste maksimalno iskoristili njihovu funkcionalnost, postavite ih na sunčano mesto tokom dana kako bi se baterije napunile. Nakon zalaska sunca, LED svetiljke će se automatski uključiti i pružiti vam potrebno osvetljenje.

 

U paketu dobijate:

Promenjiva baterija 1.2V AAA 600mAh
Led svetiljku Dužine oko 45cm
Boja je hladno bela (bela)
Paket sadrži 6 solarne lampe

 

Sijalice za dvorište

Sijalice za dvorište su od suštinskog značaja za stvaranje prijatne atmosfere u vašem spoljnjem prostoru. Naše Solarne Baštenske Svetiljke su savršen izbor za ovo zadatke. Bez potrebe za električnim priključkom, ove sijalice koriste obnovljivu energiju, čime čuvaju okoliš i štede energiju. Njihova montaža je brza i jednostavna, a dugotrajnost baterija osigurava da ćete imati svetla tokom celog večeri. Bez obzira da li želite osvetliti stazu, terasu ili baštu, ove sijalice će pružiti neophodno svetlo uz minimalan ekološki uticaj.

Spoljna rasveta za dvorište

Spoljna rasveta za dvoriste igra ključnu ulogu u stvaranju bezbednog i atraktivnog prostora na otvorenom. Naša kolekcija Solarne Baštenske Svetiljki zadovoljava ove potrebe. Pomoću solarne energije, ove svetiljke su energetski efikasne i ekološki prihvatljive. Njihov estetski dizajn omogućava vam da ih uklopite u bilo koji stil uređenja dvorišta. Postavite ih na sunčanu lokaciju tokom dana kako bi se baterije napunile, a kad padne mrak, automatski će se upaliti i pružiti vam osvetljenje koje vam je potrebno.

Solarna lampa za baštu

Solarna lampa za baštu predstavlja idealno rešenje za osvetljenje vašeg spoljnog prostora. Ove svetiljke koriste obnovljiv izvor energije – sunčevu svetlost – kako bi se napajale. To znači da ne morate brinuti o električnim priključcima ili troškovima struje. Postavite ih na sunčano mesto tokom dana, a uveče će se automatski upaliti i pružiti vam osvetljenje. Njihov ekološki prihvatljiv pristup čini ih odličnim izborom za sve one koji žele doprineti očuvanju okoline.

Solarne lampe za dvorište

Solarne lampe za dvorište su praktične i ekološki odgovoran način za osvetljavanje vašeg prostora na otvorenom. Ove svetiljke ne zahtevaju električni priključak, jer koriste solarnu energiju za napajanje. To znači da ne proizvode emisije štetnih gasova i ne troše električnu energiju. Njihova montaža je brza i jednostavna, a nakon punjenja tokom dana, LED svetiljke će se automatski upaliti kada padne mrak. Osvetlite svoje dvorište na ekološki prihvatljiv način uz ove praktične svetiljke.

 

Težina1,2 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Lampe za dvorište
Jedinica mere: Komad (pakovanje od 4 komada)
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Elementa doo Subotica

1 recenzija za Solarne baštenske svetiljke za dvoriste i spoljnu rasvetu

  1. Jovana Ilić

    Prelepe su!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *