Štapni i Ručni Usisivač

4.690,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

 

Štapni i ručni usisivač je višenamenski alat za čišćenje koji će Vam pomoći da uživate u besprekorno čistom domu bez napora. Sa ovim usisivačem, moći ćete brzo i lako da očistite sve površine u Vašem domu – od tepiha i prostirki do parketa i pločica. Ovaj usisivač se može koristiti kao štapni usisivač, koji Vam omogućava da lako dosegnete više površine, kao i kao ručni usisivač, što je idealno za čišćenje nameštaja, automobila i drugih teško dostupnih mesta.

Sa snagom od 600W, ovaj usisivač nudi izvanrednu efikasnost i učinkovitost u uklanjanju prašine, prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca. Zahvaljujući visoko kvalitetnim filterima, ovaj usisivač takođe uklanja alergene iz Vašeg doma, što je od izuzetne važnosti za ljude koji pate od alergija. Usisivač je vrlo jednostavan za upotrebu i održavanje. Kada završite sa čišćenjem, jednostavno ispraznite posudu za prašinu i operite filtere da biste osigurali optimalnu performansu.

Uz ovaj usisivač dobijate i dodatak koji omogućava još veću fleksibilnost i mogućnosti čišćenja. Njegova laka težina čini ga jednostavnim za upotrebu, dok ergonomska drška omogućava udobno držanje čak i tokom dugotrajne upotrebe.
Sve u svemu, štapni i ručni usisivač je sjajan izbor za one koji traže svestran i efikasan alat za čišćenje svog doma. Kupovinom ovog proizvoda ćete dobiti usisivač koji će Vam olakšati čišćenje i stvoriti zdraviju i čistiju okolinu za Vas i Vašu porodicu.

Uživajte u besprekorno čistom domu sa štapnim i ručnim usisivačem koji Vam omogućava brzo i lako čišćenje svih površina. Kupite sada i osigurajte sebi jednostavnost i efikasnost čišćenja.

Specifikacija usisivača:

Napon: 220V
Marka/Model: JMK TC02
Snaga: 600W
Kapacitet rezervoara za prašinu: 1.2L
Dobijate dva nastavka: široki za veće površine i tanki za nepristupačna mesta
Usisavanje: više od 13kPa
Dužina kabla za napajanje: 4m

 

Prijatelj sajta:

Deklaracija

Naziv proizvoda: Usisivač
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Štapni i Ručni Usisivač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *