Štapni i Ručni Usisivač

4.690,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Štapni i ručni usisivač: Višenamenski alat za temeljno čišćenje

Ovaj izuzetni štapni i ručni usisivač je više od običnog čistača. On je vaš saveznik u održavanju čistoće na različitim površinama u domu. Svestrane funkcionalnosti omogućavaju mu da obavi sve – od temeljnog čišćenja tepiha, parketa do dosezanja visokih ili teško pristupačnih mesta.

Kada se transformiše u ručni usisivač, postaje vaš partner za lakše čišćenje nameštaja, uklanjanje nečistoća iz automobila ili bilo kojeg drugog teško dostupnog područja. Ovaj alat ne samo da olakšava čišćenje već i garantuje da je svaki deo vaše kuće ili vozila besprekorno čist.

S snagom od 600W, ovaj usisivač ima izvanrednu efikasnost u uklanjanju prašine, prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca. Visokokvalitetni filteri osiguravaju uklanjanje alergena, pružajući čistiju i zdraviju okolinu, posebno važnu za osobe s alergijama.

Koristite ga bez napora – jednostavan je za upotrebu i održavanje. Nakon čišćenja, lako ispraznite posudu za prašinu i operite filtere kako biste zadržali vrhunsku performansu.

Uz usisivač dolaze dodaci koji pružaju dodatnu fleksibilnost i mogućnosti čišćenja. Njegova laka težina olakšava manevrisanje, a ergonomska drška omogućava udobno držanje čak i tokom dužeg korišćenja.

Ručni usisivač za sto: Perfektna čistoća nakon ručka

Preciznost čišćenja na dohvat ruke – ovaj ručni usisivač za sto je neophodan saveznik za održavanje besprekorne čistoće na površinama vašeg stola, radnog prostora ili drugih manjih površina. Efikasan je, praktičan za korišćenje i lako se održava.

Usisivač za auto: Efikasnost na točkovima

Savršen izbor za čišćenje unutrašnjosti vozila, ovaj usisivač za auto je dizajniran da brzo ukloni nečistoće, mrvice ili prašinu iz automobilskih sedišta, podova ili drugih teško dostupnih delova vašeg vozila. Njegova kompaktna veličina omogućava jednostavno rukovanje u uskom prostoru.

Specifikacija usisivača:

Napon: 220V
Marka/Model: JMK TC02
Snaga: 600W
Kapacitet rezervoara za prašinu: 1.2L
Dobijate dva nastavka: široki za veće površine i tanki za nepristupačna mesta
Usisavanje: više od 13kPa
Dužina kabla za napajanje: 4m

Deklaracija

Naziv proizvoda: Usisivač
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Štapni i Ručni Usisivač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *