Šolja Za Kafu Sa Automatskom Grejnom Pločom

2.440,00 RSD

☕ INTELIGENTNO AUTO UKLJUČIVANJE & ISKLJUČIVANJE: Zahvaljujući mikrogravitacionoj tehnologiji, ovaj grejač za kafu se može automatski isključiti/uključiti. Stavite šolju na automatsku zonu zagrevanja, grejač šoljica će raditi, uklonite šolju, greja ploča će se okrenuti da prestane da se greje.
☕ ODRŽAVAJTE OPTIMALNU TEMPERATURU: Održavajte ili zagrejte temperaturu tečnosti do čak 55℃,Pogodno za posuđe: metal, keramiku, pločice, visokotemperaturnu plastiku, stakleno posuđe itd. Čaša sa ravnim dnom je bolja za održavanje toplote.

Nema na zalihama
(U tranzitu)

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Ovaj grejač šoljica za kafu može samo da pomogne u održavanju temperature pića. Možete održavati temperaturu konstantnom ceo dan, možete piti svoju ukusnu toplu kafu u bilo kom trenutku, ako popijte toplu kafu i ne želite da se ohladi, grejač šoljice za kafu je najbolji izbor.

Sadržaj paketa: Ovaj set grejača za šolju za kafu uključuje grejač za šolju za kafu, keramičku šolju, poklopac za šolju, kašiku, prelepu ručno umotanu poklon kutiju.
Inteligentni senzor gravitacije se automatski uključuje i isključuje: integrisani indukcioni prekidač grejača za šolju za kafu ne mora ručno da se uključuje i isključuje, stavite šolju u zonu grejanja, ploča za grejanje šoljica za kafu će raditi.

POGODAN ZA VEĆINU ŠOLJA:  grejač šoljica za kafu je napravljen od vodootpornog kaljenog stakla, a najtoplija oblast je prečnika 3,5 inča; Grejač šoljica za kafu se može prilagoditi većini šoljica, kao što su staklene šolje, šolje od nerđajućeg čelika, keramičke šolje itd. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu staklene šolje sa ravnim dnom ili šolje od nerđajućeg čelika.

NAJBOLJI IZBOR ZA POKLON: Ovaj grejač šoljica za kafu je odličan izbor da zagrejete vaše telo tokom celog dana, odličan je pomoćnik u stvaranju boljeg života. To će biti vaš najbolji izbor poklona za sve prilike.

VODOOTPORAN DIZAJN: Sa 4 neklizajuće nožice na dnu koje pomažu da poduprete šolju i sprečite prosipanje. Grejač šoljica za sto ima vodootpornu ploču je usvojen bez brige o bezbednosti, jer samo treba da ga osušite krpom.

Tehničke specifikacije:
Bela boja
Snaga: 16W
Napon: 220V
Veličina ploče: 160 x 120 x 20mm

Dimenija šolje 9 x 7.8cm (450ML)

Težina0,6 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Keramička šolja
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Šolja Za Kafu Sa Automatskom Grejnom Pločom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *