Sistem Za Navodnjavanje – Šiljci Za Zalivanje

1.000,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Sistem Za Navodnjavanje – Šiljci Za Zalivanje

Ovi šiljci za zalivanje biljaka za plastične boce osiguravaju da vaše biljke u saksiji i bašte dobijaju redovnu zalihu vode čak i kada ste van kuće 1-2 nedelje. Možete kontrolisati protok vode, što znači da su pogodni za svaku vrstu zatvorenih i spoljašnjih biljaka.
Za razliku od opštih šiljaka za vodu, ovi šiljci za samo zalivanje za biljke obezbeđuju efikasno snabdevanje kapanjem. Voda neće proći kroz flašu za jedan dan. Brzina kapanja se može promeniti između 0-60s/kapanje i podešavanje je pogodno za 1-15 dana. Uživajte u odmoru bez brige o biljkama kod kuće sa ovim postavljenim vodenim šiljcima. Postavite šiljak za zalivanje sa regulacionim ventilom i umetnite bilo koju plastičnu bocu u nju. Postavite šiljak u tlo i olabavite regulacioni ventil da biste posmatrali protok kapi vode. Postavite ga prema vašim potrebama. Šiljci za zalivanje na vrhu boca jednostavno guraju u zemlju kako bi osigurali da voda dopre do korena i dizajnirani su da prihvate većinu plastičnih flaša za piće do 2 litra.

Podesivi prekidač, može se podesiti da obezbedi odgovarajuću vodu prema različitim potrebama postrojenja, može kontrolisati brzinu protoka, tako da ne morate da brinete da će voda biti prebrza ili da će rupa biti blokirana.
Jednostavan za upotrebu, bez opasnog trepaniranja i problema sa pripremom rada, samo stavite plastičnu flašu. Da biste izbegli stvaranje pritiska u boci, izbušite rupu na dnu boce. Može se koristiti u zatvorenom prostoru, na otvorenom i u stakleniku
Savršeno za rešenje za „praznično zalivanje“.

Pakovanje sadrži 10 šiljaka po ceni od 1000 din
Ventili 10 komada
Boja: plava/zelena
Materijal: ABS plastika
Sistem Za Navodnjavanje – Šiljci Za Zalivanje

Prijatelj sajta:

Sistem Za Navodnjavanje
Sistem Za Navodnjavanje
Težina0,4 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Štapovi za zalivanje
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Sistem Za Navodnjavanje – Šiljci Za Zalivanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *