Ultrazvučni Solarni Rasterivač

1.780,00 RSD

(2 recenzije korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Ultrazvučni Solarni Rasterivač – Deflektor solarne sonde vibrira i šalje 400-1000 Hz niskofrekventne zvučne impulse u svim pravcima svakih 30 sekundi, koji ne oštećuju fizički ove štetočine. Samo se osećaju neprijatno i oteraju ih. Bez smrti, bez otrova, bez zamki. Solarni rasterivač za krtice i ostale štetočine je ekološki prihvatljiv način, idealan za baštu, farmu, staklenik.

Sa solarnim panelom na vrhu uređaja, solarna energija može da uštedi energiju i zaštiti životnu sredinu. Ovaj rasterivač za spoljašnju upotrebu je napravljen od visokokvalitetne ABS plastike sa konstrukcijom otpornom na vremenske uslove i UV zaštitom koja štiti od prskanja vode iz svih pravaca i izdržava kišu, sneg ili oštro sunce, savršen za baštu, dvorište, farmu…

Ekološki prihvatljivi materijali: Napravljen od visokokvalitetnih ABS i aluminijumskih cevi, IP65 vodootporan i otporan na koroziju i ne opterećuje pod čak i nakon dugog rada. Zelena spoljna školjka može se lako sakriti u biljkama, a može se koristiti i kao ukras za baštu

Široka efikasna radna površina: uređaj radi u kružnom obliku, oko 15 m u radijusu. Da biste postigli najbolji mogući rezultat, preporučujemo da instalirate 2 uređaja na svakih 80-100 stopa za podne površine koje koriste krtice. Zato se preporučuje da koristite 12 solarnih jedinica za odbijanje krtica po hektaru.

Lako za instaliranje: Široka upotreba i širok domet infracrvenog senzora: Jednostavno ga izvadite iz kutije, upalite dugme, a zatim umetnite odbojnik-rasterivač u zemlju, montiran na zid ili stavite gornji deo direktno na ravan. površine.

Specifikacije:

Solarni panel: 2V, 100mAh
Baterija: 1.2V, 600mAh
Frekvencija: 400-100Hz
Visina: 24 cm / 9,45″
Prečnik: 6,5 cm / 2,56″

Pritisnite dugme ON/OFF da biste ga uključili.
Ubacite jedinicu u zemlju . Jedinicu možete potpuno umetnuti tako da osnova kućišta bude na zemlji. Nemojte udarati jedinicu/ Možda ćete morati prvo da iskopate rupu u čvrstoj zemlji.

Paket Ultrazvučni Sonični Rasterivač sadrži :

2 Solarna rasterivača za navedenu cenu.

Uputstvo

Zvučni impulsi emituju zvučne impulse od 3-4s na svakih 30s, prodiru u tlo i prisiljavaju štetočine da evakuišu područje pokriveno zvukom. Koristite 100% bezbedan, human pristup da sprečite svoju imovinu od krtica, rovki, gofova i destruktivnih zemljanih glodara. Krtice i drugi glodari koji se kopaju oterani su nepovređeni. Bez hemikalija ili otrova.

 

Prijatelj sajta:

Ultrazvučni Solarni Rasterivač
Ultrazvučni Solarni Rasterivač
Težina0,5 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Ultrazvučni Solarni Rasterivač
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

2 recenzije za Ultrazvučni Solarni Rasterivač

  1. Verica

    Sa ovim necete imati stete zagarantovano.

  2. Svetozar

    Vredi svaki dinar! Preporuka

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *