Silikonska Podloga Za Testo

1.100,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Fleksibilna Podloga Za Kuhinju

Fleksobilna Podloga Za Kuhinju dimenzija 50x70cm je vrlo korisna stavka u kuhinji. Može vam pomoći u pripremi kolača, peciva i drugih jela koja zahtevaju valjanje testa. Ova podloga izrađena je od kvalitetnog silikonskog materijala koji je otporan na visoke temperature i ne lepi se za testo.

Jedna od prednosti silikonske podloge za testo je što ne zahteva dodatno brašno ili ulje prilikom valjanja testa. Čini proces valjanja mnogo jednostavnijim i čistijim. Osim toga laka je za čišćenje i može se koristiti iznova i iznova. Čini je dugotrajnom investicijom u kuhinji. Podloga za testo i njena dimenzija  ima dovoljno prostora za valjanje različitih veličina testa. Takođe može biti korisna i za ostale zadatke u kuhinji, poput sečenja povrća i mesa, ili kao podloga za pripremu hrane koja se peče u rerni.

Idealno za pripremu testa za krofne, hleba, kolača

Kada se koristi silikonska podloga za testo, važno je obratiti pažnju na održavanje higijene i čistoće. Pre svake upotrebe, podlogu je potrebno temeljno oprati u toploj sapunici i osušiti. Takođe je važno izbegavati oštre predmete i noževe koji mogu oštetiti silikonsku površinu. Ukratko, silikonska podloga za testo dimenzija  je korisna i praktična stavka u kuhinji, koja vam može uštedeti vreme i olakšati pripremu hrane. Njena izdržljivost i jednostavnost čišćenja čine je dugotrajnom investicijom u vašoj kuhinji.

Dodatno, silikonska podloga za testo može biti vrlo korisna za ljude koji vole da kuvaju ali imaju poteškoća sa kontrolom temperature u svojoj kuhinji. Silikonski materijal će obezbediti ravnomernu temperaturu ispod testa, čime će se sprečiti neujednačeno pečenje ili zagorevanje. Ovo je od ključne važnosti kada mesite testo za hleb, pogače ili kolače, jer će vam omogućiti da postignete idealnu teksturu i ukus.

Kada se koristi silikonska podloga za testo, možete biti sigurni da ćete dobiti savršeno valjano testo svaki put, bez potrebe za preteranim dodavanjem brašna ili ulja. Ovo je posebno korisno za one koji pate od alergija na gluten, jer mogu koristiti manje brašna tokom procesa valjanja testa. Konačno, silikonska podloga za testo dimenzija 50×70 može biti sjajna ideja za poklon nekome ko voli da kuva ili peče. Ovo je praktičan poklon koji će se sigurno koristiti u kuhinji, a ujedno je i lako dostupan u prodavnicama kućne tehnike ili na internetu.

Boje: roze, plava, zelena.
Dimenzija podloge: 50x70cm

Deklaracija

Naziv proizvoda: Silikonska Podloga
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Silikonska Podloga Za Testo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *