Indukcioni rešo Rozberg

2.930,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Indukcioni rešo Rozberg

Indukciona ploča – rešo  je vrsta ploče za kuvanje poznata i kao ploča za kuvanje koja koristi elektromagnetizam, a ne gas ili električni grejni element za zagrevanje i kuvanje hrane. Površina ploče za kuvanje je napravljena od kaljenog keramičkog stakla otpornog na toplotu.

Ovo je crno staklo, iako na tržištu postoje neke indukcione ploče za kuvanje koje imaju staklo srebrne ili bele boje. Ploča za kuvanje se najčešće kontroliše korišćenjem interfejsa na dodir dugmeta za promenu zone za kuvanje i potrebnog nivoa snage.

Ispod svake zone indukcione ploče za kuvanje je čvrsto namotan bakarni kalem. Kada je ploča za kuvanje uključena, struja će teći kroz ovu zavojnicu, stvarajući naizmenično magnetno polje visoke frekvencije. Kada se tiganj postavi na ploču za kuvanje, elektromagnetno polje teče kroz posudu i stvara struju unutar nje. Upravo ova struja unutar posude stvara toplotu. Toplota stvorena u tiganju se zatim prenosi na hranu ili tečnost kako biste mogli da kuvate svoj obrok.

Indukcioni rešo će zagrejati hranu ili tečnost koju kuvate mnogo brže od gasnih ili keramičkih ploča. To znači manje vremena za ringlu, a više vremena za jelo. Indukcioni rešo za kuvanje takođe mnogo brže menjaju temperaturu od drugih vrsta ploča za kuvanje, jer imate precizniju kontrolu sa elektromagnetnim poljem.

Indukcioni rešo Rozberg štedi do 55% energije pri korišćenju u odnosu na drge rešoe. Snaga rešoa je 2kW. Temperatura se podešava u osam nivoa. Podesive funkcije indukcionog rešoa uključuju funkcije dubokog prženja. U zavisnosti od zahteva za kuvanjem, korisnik može podesiti snagu  i tajmer. Nakon odabira funkcije kuvanja, tajmer se može podesiti za kuvanje do 3 sata.

Specifikacija:

  • Led displej za odabir funkcija
  • 4 režima rada rešoa za spremanje
  • Tajmer do 180 minuta
  • Veličina ploče 25x25cm
  • Minimalni prečnik posude je 10cm a maksimalni 20cm
  • Ima kontrolu automatskog gašenja
  • Snaga 2000w
  • ф 185mm

 

Prijatelj sajta:

 

Težina2 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Indukcioni rešo
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Indukcioni rešo Rozberg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *