Prenosni Solarni Punjivi LED Reflektor

2.980,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

LED Solarni Reflektor jačine oko 80W predstavlja visokotehnološko rešenje za osvetljavanje i napajanje na otvorenom prostoru. Sa panelima od polikristalnog silicijuma, ovaj solarni reflektor obezbeđuje impresivnu stopu fotohemijske konverzije. Omogućava efikasno prikupljanje solarnog svetla za dugotrajno osvetljenje.

Jedna od ključnih karakteristika ovog reflektora je mogućnost punjenja putem solarnih panela ili pomoću USB kabla. To ga čini prilagodljivim u različitim okruženjima. Tri različite vrste osvetljenja, sa prelaskom između dve boje (3000K/7500K) ili SOS crvenog treptanja, pružaju raznovrsne opcije osvetljenja u skladu sa vašim potrebama.

Jedinstvena funkcija prikaza snage omogućava praćenje i upravljanje kapacitetom baterije u četiri nivoa, pružajući vam kontrolu nad trajanjem osvetljenja. Osim toga, reflektor ima mogućnost punjenja mobilnih telefona, što ga čini praktičnim partnerom na putovanjima ili kada je potrebno hitno punjenje uređaja.

Kada su u pitanju performanse u različitim uslovima, ovaj reflektor zadovoljava visoke standarde. Sa duboko vodootpornim kućištem, može se koristiti čak i tokom kišnih dana. Dvostruki magneti omogućavaju jednostavno pričvršćivanje na metalne površine. Kaiš sa nepropusnom kukom i mogućnost okačenja na bilo kojem mestu čine ga izuzetno praktičnim u svakodnevnim aktivnostima.

Osim što je snažan izvor svetlosti, ovaj LED solarni reflektor funkcioniše i kao prenosiva power bank-a, pružajući dodatnu praktičnost na otvorenom. Sa mogućnostima poput svetla za popravke, hitnog svetla i radnog svetla, ovaj reflektor postaje nezamenjiv partner u svim situacijama koje zahtevaju pouzdano i snažno osvetljenje.

  • Dimenzije: 177mmx157mm
  • Snaga: oko 80w

LED Solarni Reflektor od 80W je savršeni izbor za kampovanje, ribolov, lov ili bilo koje druge aktivnosti na otvorenom gde je potrebna pouzdana i dugotrajna svetlost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Prenosni Solarni Punjivi LED Reflektor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *