Multifunkcijski prenosivi solarni komplet za kampovanje i vikendice

3.390,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Solarni komplet za kampovanje i vikendice

Kada je reč o kampovanju i boravku u vikendicama, osvetljenje i napajanje električnom energijom mogu biti pravi izazov. Međutim, sada postoji rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe – multifunkcijski prenosivi solarni komplet. Ovaj solarni komplet je dizajniran da vam pruži sve što vam je potrebno za osvetljenje i napajanje tokom vaših avantura, bez brige o nestanku struje.

Jedna od ključnih karakteristika ovog solarnog kompleta je njegova izdržljiva baterija od 6V i 4Ah. Ova baterija ima impresivno brzo vreme punjenja od samo 13-15 sati, što znači da ćete vrlo brzo imati na raspolaganju do 8 sati osvetljenja. Uz tri uključene LED sijalice, možete uživati u svetlima koja će obasjati vaš prostor i omogućiti vam da nastavite svoje aktivnosti bez prekida.

Jedna od ključnih prednosti ovog solarnog kompleta je njegova prenosivost. Sa dimenzijama od samo 170 x 75 x 20 mm, ovaj komplet je izuzetno lagan i kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja. Bez obzira da li planirate kampovanje u divljini, planinarenje ili jednostavno boravak u vikendici, ovaj solarni komplet će vam omogućiti da ostanete povezani i obezbedite osvetljenje gde god da se nalazite.

Osim mogućnosti napajanja osvetljenja, ovaj multifunkcijski prenosivi solarni komplet takođe ima višestruke izlaze koji vam omogućavaju da ostanete povezani sa spoljnim svetom. Jedan od tih izlaza je USB izlaz, koji vam omogućava da napunite svoje mobilne telefone čak i kada niste u blizini utičnice. To znači da ne morate da brinete o tome da li će vam se telefon isprazniti tokom vaših avantura.

Kada je reč o osvetljenju, ovaj solarni komplet nudi više opcija. Sa tri LED sijalice, možete rasvetliti veći prostor i obezbediti dovoljno svetlosti za udobno kretanje i boravak u mraku. Osim toga, komplet ima i prednje svetlo od 3W sa 1 LED diodom, koje je posebno korisno za aktivnosti poput kampiranja, planinarenja, pecanja i drugih aktivnosti koje zahtevaju snažno svetlo u mraku. Ovo prednje svetlo će vam omogućiti da istražujete okolinu, navigirate stazama ili obavljate zadatke u tamnim uslovima.

Ključne karakteristike solarnog kompleta:

  • Izdržljiva baterija od 6V i 4Ah s brzim vremenom punjenja od 13-15 sati
  • Tri uključene LED sijalice za do 8 sati osvetljenja
  • Kompaktne dimenzije od 170 x 75 x 20 mm za lako prenošenje
  • USB izlaz za punjenje mobilnih telefona i drugih uređaja

Takođe je važno obratiti pažnju na kapacitet baterije i vreme punjenja. Sa baterijom od 6V i 4Ah, ovaj solarni komplet pruža dovoljno snage za dugo osvetljenje i punjenje uređaja. Brzo vreme punjenja od samo 13-15 sati omogućava vam da brzo napunite bateriju i budete spremni za sledeću avanturu.

Pored toga, multifunkcijski prenosivi solarni komplet je jednostavan za upotrebu. Sve što treba da uradite je da ga postavite na sunčano mesto tokom dana kako bi se baterija punila solarnom energijom. Uveče, možete koristiti svetla ili priključiti svoje uređaje i uživati u napajanju koje vam pruža.

 

Često postavljana pitanja

Koliko dugo traje punjenje solarnog kompleta?

Solarni komplet se puni brzo, u vremenskom periodu od 13-15 sati.

Koliko sati osvetljenja pruža komplet sa potpuno napunjenom baterijom?

Sa potpuno napunjenom baterijom, solarni komplet pruža do 8 sati osvetljenja.

Da li solarni komplet može da napaja i druge električne uređaje osim svetla?

Da, solarni komplet ima USB izlaz koji omogućava punjenje mobilnih telefona i drugih uređaja.

Koliko je komplet praktičan za nošenje tokom putovanja?

Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 170 x 75 x 20 mm i laganim dizajnom, solarni komplet je veoma praktičan za nošenje tokom putovanja.

 

Težina1,7 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Punjač prenosivi
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

1 recenzija za Multifunkcijski prenosivi solarni komplet za kampovanje i vikendice

  1. Biljana Sokilovic

    Prava stvar gde nema struje. Kupila sam za vikedicu, baterija traje i vise od 2 dana bez prekida kada se uredjaj ne puni na suncu. Ko kupi nece se pokajati.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *