Mlaznica i Četka Za Pranje Automobila

2.390,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Puska za pranje

Kada koristite čistač pod pritiskom vode sa odgovarajućim dodacima, možete efikasno očistiti različite površine kao što su automobili, terase, trotoari, zidovi, fasade i mnoge druge. Ovi dodaci pomažu u povećanju pritiska vode i pružaju različite vrste mlazova kako bi se lakše uklonile prljavština, mrlje, blato ili druge nečistoće.

  1. Četka: Četka je koristan dodatak koji vam pomaže da temeljno očistite površine. Opremljena mekanim vlaknima koja neće oštetiti površinu prilikom čišćenja. Četka se obično pričvršćuje na mlaznicu čistača pod pritiskom vode i omogućava vam da s lakoćom uklonite prljavštinu i nečistoće.
  2. Nastavci za mlaz: Set dolazi s dva nastavka za mlaz, što vam pruža različite opcije prilikom čišćenja. Ovi nastavci imaju različite oblike mlaza i mogu se koristiti za različite svrhe. Na primer, jedan od nastavaka može pružiti širi raspored mlaza za brže pokrivanje većih površina, dok drugi nastavak može pružiti usmereni i jači mlaz za uklanjanje tvrdokorne prljavštine.
  3. Posuda za penu: Posuda za penu je dodatak koji omogućava primenu sapunice ili sredstva za čišćenje preko površine koju želite da operete. Ova posuda se pričvršćuje na čistač pod pritiskom vode i omogućava vam da prekrijete površinu ravnomernim slojem pene ili sapunice. To može biti posebno korisno pri čišćenju automobila ili drugih površina koje zahtevaju blagi tretman i dodatno čišćenje.

Mlaznica visokog pritiska

Kada se set dodataka pravilno poveže sa crevom od vode i čistačem pod pritiskom vode, možete započeti sa čišćenjem. Voda iz creva prolazi kroz dodatak, kao što su nastavci za mlaz ili posuda za penu, i pruža dodatne funkcionalnosti prilikom čišćenja. Možete podesiti i nizak pritisak koji je idealan za polivanje bašte i cveća.

Specifikacija :

  • Dimenzije: 31 x 15 x 3cm
  • Mlaznica je napravljena od aluminijuma i plastike

Set sadrži:

  • Mlaznicu za baštensko
  • Četku za čišćenje
  • Rezervoar za sredstvo za čišćenje
  • 2 malznice (da stvorite pritisak različitih radijusa)

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Mlaznica i Četka Za Pranje Automobila”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *