Pena Za Dubinsko Čišćenje

999,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Pena Za Dubinsko Čišćenje

F1 višenamenska pena za čišćenje je specijalno formulisana da bude bez kiselina, netoksična i pH uravnotežena. Čisti prljavštinu i prašinu – f1 višenamenski čistač pene je formulisan sa akcijom pene za dubinsko čišćenje koja uklanja prljavštinu i pomaže u vraćanju prave boje i izgleda vašeg vozila.

Četka za čišćenje iznad glave – ponuđena višenamenska pena za čišćenje je dizajnirana sa četkom iznad glave, tako da ne morate da brinete o tvrdokornim naslagama prljavštine i prljavštine dok čistite bilo koju vrstu površine.
IDEALNO ZA SVE POVRŠINE – Bez obzira da li planirate da koristite ovaj čistač pene preko karoserije vašeg automobila, guma ili presvlake, savršeno će služiti svojoj svrsi čišćenja na svim metalnim i nemetalnim površinama.
Način upotrebe – dobro protresite pre upotrebe, prskajte sa udaljenosti od 1-2 cm direktno na površinu koja se čisti, pustite da pena podigne prljavštinu najmanje 3 sekunde, očistite krpom koja ne ostavlja dlačice pre sušenja.

Višenamensko sredstvo za čišćenje F1 može se koristiti na automobilima, kao i na mnogim drugim proizvodima. Pena dubinski čisti,tkaninu, presvlake, tepihe i hrom. Sredstvo se može koristiti i na kućnim aparatima, formici, kupatilu, sanitarijama, asfaltu, keramičkim pločicama, farbanim zidovima, zidnim oblogama, paravanima i ventilatorima. Bezbedan je za upotrebu na porcelanu, obojenom drvetu ili metalu i uklanja prljavštinu i prljavštinu ostavljajući svež izgled.

Upotreba: za automobile i brodove – Pena dubinski čisti tkaninu, presvlake, tepihe i hrom. Za dom – Odličan je za čišćenje aparata, kupatila, nameštaja, keramičkih pločica, farbanih zidova, zidnih obloga, paravana, ventilatora, porcelana, farbanog drveta ili metala. Uklanja mrlje od čaja i bezalkoholnih pića, tkanine, presvlake, tepiha, patika, cipela i ostalo.

  • Količina 650 ml
  • U kutiji: Pena Za Dubinsko Čišćenje

 

Prijatelj sajta:

Težina0,7 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Pena za čišćenje
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Pena Za Dubinsko Čišćenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *