Ventilator Za Auto

1.150,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Mini Ventilator

Ventilator za auto na 12V: Osvežite se tokom vožnje

Ventilator za auto na 12V je neophodan dodatak koji će vam omogućiti prijatniju vožnju tokom vrućih letnjih dana. Ovaj praktičan uređaj je dizajniran da pruži osvežavajući protok vazduha u unutrašnjosti vašeg vozila, čineći putovanje udobnijim i ugodnijim.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ventilatora je njegova snaga. On se jednostavno priključuje u standardnu utičnicu za upaljač cigarete u vašem automobilu, koristeći 12V DC struju. To znači da ne morate brinuti o dodatnom napajanju ili baterijama, već ćete imati kontinuiranu mogućnost korišćenja ventilatora tokom vožnje.

Ventilator je opremljen i rotirajućom glavom koja vam omogućava da usmerite protok vazduha tačno tamo gde želite. Možete podešavati smer protoka vazduha prema vozaču, putnicima ili bilo kojem delu kabine koji zahteva dodatnu ventilaciju. Ova funkcija omogućava personalizovano osveženje za sve putnike u vozilu.

Montaža ventilatora je jednostavna i brza. Samo ga priključite u upaljač cigarete i postavite na željeno mesto unutar kabine vozila. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ventilator ne zauzima mnogo prostora i lako se može integrisati u enterijer vašeg automobila.

Njegov tih rad je još jedna prednost ovog ventilatora. Nećete biti ometani suvišnom bukom tokom vožnje, već ćete moći da uživate u mirnoj atmosferi dok vam protok vazduha pruža prijatnost i osveženje.

Bilo da ste dug put ili samo kratka vožnja u gradu, ventilator za auto na 12V će vam omogućiti da se rashladite i uživate u udobnoj vožnji tokom toplih letnjih dana. Ne dozvolite da vam vrućina ometa vožnju – iskoristite prednosti ovog praktičnog uređaja i obezbedite prijatan protok vazdu

Bilo da ste vozač ili putnik, ovaj ventilator za auto na 12V će vam pružiti osveženje tokom vrelih letnjih dana. Uživajte u udobnoj vožnji sa prijatnim protokom vazduha koji ovaj ventilator obezbeđuje.

Specifikacija:

  • Glava ventilatora se rotira za 360 stepeni
  • Napajanje 12V
  • Snaga 6.5W
  • Nivo buke manji od 50db
  • težina 0.5kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Ventilator Za Auto”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *