Vakumirka – Aparat Za Vakumiranje

3.200,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Vakum Aparat

Poboljšajte svežinu i trajnost hrane sa Elekom aparatom za vakumiranje.

Aparat za vakumiranje je idealno rešenje za čuvanje hrane duže svežom i ukusnom. Ovaj praktičan uređaj omogućava vam da stvorite hermetički zatvorenu ambalažu koja sprečava prodor zraka i produžuje vek trajanja hrane.

Sa vakumirkom, možete zaboraviti na gubitak svežine i propadanje namirnica. Jednostavno stavite hranu u posebno dizajniranu vrećicu, postavite je u aparat za vakumiranje i pokrenite postupak. Vakumirka će ukloniti vazduh iz vrećice, stvarajući vakuumski pečat koji zadržava ukus, teksturu i kvalitet vrednosti hrane.

Ovaj svestrani aparat za vakumiranje dolazi s nekoliko korisnih funkcija. Možete odabrati između različitih načina rada, kao što su automatski ili ručni način. Takođe, možete odrediti jačinu usisavanja i brzinu zatvaranja vrećice prema vašim potrebama.

Vakumirka je ne samo praktična za čuvanje hrane, već je i ekonomična. Omogućava vam da kupujete namirnice u većim količinama, vakumirate ih u manje porcije i spremite ih za kasnije. To vam pomaže smanjiti otpad hrane i uštedeti novac.

Osim čuvanja hrane, Vakumirka je takođe korisna za skladištenje drugih predmeta kao što su elektronika, dokumenti, ili sitni predmeti. Možete ih zaštititi od vlage, prašine i oksidacije, produžujući njihovu trajnost i čuvate njihov kvalitet

Investirajte u Elekom akumirku  i uživajte u svežini i dugotrajnosti vaše hrane. Olakšajte sebi s ovim praktičnim uređajem koji štedi vreme, novac i smanjuje otpad hrane.

 

Specifikacija:

• Vakum uređaj
• Hermetičko zatvaranje kese
• Produžava rok trajanja
• Pogodno za male komade prehrambenih proizvoda i začina
• Pogodno za dokumente
• Snaga 160W
• Brend: Elekom EK-8868

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Vakumirka – Aparat Za Vakumiranje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *