Ukrasne Solarne Lampe 10 i 20m

2.200,00 RSD2.800,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Ukrasne Solarne Lampe 10 i 20m

U ponudi imamo lmape od 10 i 20m bele, toplo bele (žute) i RGB (više boja) koje rade na solarnu energiju. Uz solarne lampe dobijate i daljinski upravljač preko kojeg možete da štelujete način rada lampi. Na daljinskom imate opcije da svetiljke rade 4h, 6h, 8h ili bukvalno dok ne svane dan.

Specifikacija:
  • Lampe od 10M imaju 100 LED Dioda
  • Lampe od 20M imaju 200 LED Dioda

Solarne lampe imaju 8 načina rada (uključujući kombinaciju; u talasu; sekvencijalno; spori sjaj; jurenje/blistanje; sporo bledi; svetlucanje/bljeskanje; stalno uključeno) . A ugrađeni memorijski čip čuva vašu poslednju postavku režima bez potrebe za resetovanjem režima svakog dana, što stvara romantičnu, meku, prijatnu atmosferu u svim situacijama, takođe možete podesiti osvetljenje lampi da svetle slabo, jače i najjače.

U solarnom panelu je ugrađena jako kvalitetna litijumska baterija 3.7V 1200MAH. Na solarnom panelu se nalaze i komande koje mogu da zamene i daljinski upravljač. U slučaju da nema sunčeve svetlosti i baterija je prazna, panel možete puniti i preko USB kabla koji dobijate u paketu, tako da će lampe non stop raditi.

Ukrasne Solarne Lampe 10 i 20m izdržavaju različite vremenske uslove, čak i jaku kišu i sneg. Lampe su napravljene od izdržljivog ABS i PVC materijala, snažna konstrukcija ih čini čvrstim. Ova spoljna solarna svetla sa automatskom kontrolom senzora će održavati punjenje tokom dana, automatsko uključivanje noću i isključivanje danju. Ugrađeni memorijski čip: režim koji ste postavili poslednji put biće automatski sačuvan.

Ove lampice su savršen izbor za osvetljavanje božićnih ukrasa na otvorenom u vašem dvorištu, kućnoj bašti ili terasi. Na osnovu solarne energije, integrišu kontrole senzora svetlosti koje automatski aktiviraju solarna svetla u sumrak. Takođe uključuju prekidač za uključivanje/isključivanje za ručno aktiviranje.

Solarni panel se može postaviti do 6 stopa od prve LED sijalice i ima visoku efikasnost konverzije sa podesivim opsegom nagiba do 90°.

Da biste ukrasili svoje dvorište, baštu ili čak svoj posao, imaćete mnogo izbora na raspolaganju. Možete biti kreativni koliko god želite. Jedna od najboljih opcija je da osvetlite pomoću niza svetla.

Da biste uštedeli novac i imali elegantniju i udobniju instalaciju, najbolja opcija je kupovina najboljih spoljnih solarnih sijalica u 2022. Ove tehnologije na solarni pogon traju mnogo godina jer su kombinovane sa LED diodama. Njihov izvor napajanja je solarni panel, koji je lakši za transport i postavljanje na više lokacija bez potrebe za korišćenjem produžetka žice za naizmeničnu struju.

U kompletu dobijate:
  1. Led lampe
  2. Solarni panel sa dodacima za postavljanje
  3. Daljinski upravljac
Prijatelj sajta:

 

 

Težina1 kg
Deklaracija: No selection

Naziv proizvoda:
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Elementa doo Subotica

1 recenzija za Ukrasne Solarne Lampe 10 i 20m

  1. Stefan Pavlovic

    Fantastičan proizvod.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *