Svetlo Za Slikanje – RING 12 Inča

2.490,00 RSD

Do kvalitetnije slike brzo i lako, jednostavnim povezivanjem preko usb kabla i stalkom za držanje, tako da su Vam ruke slobodne!

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Svetlo Za Slikanje – RING 12 Inča

Uz svetleći prsten -Svetlo Za Slikanje – RING 12 Inča, svaka slika će biti jasnija i bolje dočarati lepotu objekta na njoj!

Nema ničeg boljeg od dobro pogođenog ugla za slikanje uz podešavajuće i idealno osvetljenje sa tri nivoa! Vaše slike će dostići viši nivo!
Svetleći prsten će istaći lepotu Vaših očiju, čineći pogled zavodljivijim i očaravajućim! Vaša koža izledaće besprekorno i crte lica biće znatno istaknute.
Osvetljenje možete u potpunosti podešavati svojim potrebama i zahtevanim uglovima, uz kompatibilan svetleći prsten koji se lako može povezati usb kablom sa većinom uređaja!
Svetleći prsten se prilagođava potrebama slikanja, te ga jednostavno postavite gde Vam najviše odgovara! Uz to, možete podešavati jačinu osvetljenja u tri nivoa!
Uz adekvatno osvetljenje, prilikom slikanja i snimanja, prikaz objekata će biti jasniji i oštriji, te pokazati pun potencijal!
Prstenasti oblik u potpunosti zadovoljava potrebe za idealnim nivoom osvetljenja, jasnoće i uglova! Koristite ga za videografiju, fotografiju, postove za društvene mreže, live prenose itd.
LAGANO ZA INSTALACIJU: Jednostavna kontrola na kablu za uključivanje/isključivanje ili prebacivanje na režim osvetljenja koji želite.
Stabilnost: Sa našom poboljšanom rotirajućom ručicom za 360°, ona drži vaš telefon bez savijanja, svetlo za selfi prsten može da pruži vašem telefonu veću podršku za pravljenje divnih video zapisa sa stabilizovanim snimanjem. Fleksibilna ruka vam omogućava da prilagodite svoj telefon u bilo kom pravcu i uglom koji vam je potreban. Savršeno dodatno svetlo za šminkanje, selfije, video pozive/ćaskanja i striming uživo na YouTube-u, Facebook-u, Twitter-u, Face Time-u, itd. Kao lampa za čitanje, ona je ekološki vođena, bezbedna i prijatna za vaše oči .
  • Prečnik prstena 30cm i 12 inca-
  • Rotirajuća baza za lampu.-
  • Sklopivi stativ podesiv po visini do 2.00m.-
  • U setu dolazi i kabl za napajanje i prekidač – upravljač.-
  • Novo u Fabrickom pakovanju.
  • Na sredini kruga je podesivi nosač za mobilni telefon.
  • 3 nijanse svetla, hlano belo, toplo belo i čisto belo

Prijateljski sajtovi:

Svetlo Za Slikanje - RING 12 Inča
Svetlo Za Slikanje – RING 12 Inča
Težina1,2 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Ram za telefon
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

1 recenzija za Svetlo Za Slikanje – RING 12 Inča

  1. Gordana

    Prezadovoljna, vredi imati svakako

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *