Solarni Uredjaj Za Odbijanje Životinja

1.990,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Tražite li efikasan način da zaštitite svoj vrt od neželjenih posetilaca? Predstavljamo vam naš inovativni Solarni Uredjaj Za Odbijanje Životinja. Dizajniran je da efikasno otera različite vrste životinja koje mogu da ugroze vaše biljke i baštenske površine.

Ovaj solarni odbijač životinja ima sve što vam je potrebno da se oslobodite veverica, rakuna, skunkova, pasa, lisica i drugih dosadnih životinja. Sa dometom odbijanja od 12 metara i 120 stepeni, naš uređaj štiti široko područje vašeg vrta ili dvorišta. Kombinuje infracrveni senzor, ultrazvučne talase i snažno svetlo. Naš odbijač životinja efikasno deluje na životinje, čineći da se udalje iz vašeg prostora.

Jedna od ključnih prednosti našeg odbijača je što se napaja solarnom energijom, što znači da ne morate brinuti o zamenu baterija ili trošenju električne energije. Ugrađeni polikristalni solarni panel omogućava automatsko punjenje, čineći uređaj ekološki prihvatljivim i ekonomičnim.

Osim toga, naš solarni odbijač životinja ima vodootpornu strukturu sa IP44 ocenom, što ga čini otpornim na sve vremenske uslove. Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, ovaj uređaj je dugotrajan i izdržljiv.

Bilo da želite da zaštitite svoj vrt, voćnjak, igralište ili plastenik, naš solarni odbijač životinja je idealno rešenje. Postavite ga na željeno mesto, bilo da je to na tlu ili kačenjem na zid, i uživajte u miru znajući da su vaše biljke i prostor sigurni od napada dosadnih životinja.

Nabavite svoj solarni odbijač životinja danas i osigurajte svoj mir i bezbrižnost!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Solarni Uredjaj Za Odbijanje Životinja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *