Solarni Panel 8W USB

1.490,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Solarni Panel 8W USB

Visoka efikasnost konverzije – visoka efikasnost konverzije, visoka efikasnost izlaza, odličan efekat osvetljenja. Solarni panel ima ugrađen monokristalni silicijumski solarni modul, koji može da pretvara sunčevu energiju u električnu energiju, a može se koristiti i kao solarni punjač za punjivu bateriju od 6 volti.

Vodootporan i izdržljiv – Mini solarni panel je upakovan sa visokokvalitetnim PET filmom, koji ima dobre vodootporne performanse, može da izdrži teške vremenske uslove i otporan je na jaku hladnoću i toplotu. U normalnim okolnostima, radni vek može da dostigne 5-8 godina pod normalnim spoljnim uslovima.
Ultra lagan i jednostavan za nošenje – Veličina: 288m x 190m, težina: 330 grama, mini veličina i lagani dizajn mogu se staviti u torbu. Ne zauzima prostor, skoro da nema težina, lak za nošenje.
Primena i instalacija – 6V solarni punjač može se koristiti za punjenje mobilnih telefona, kućno osvetljenje i razne električne uređaje male snage, solarne pumpe za vodu, mali sistemi za proizvodnju solarne energije, itd., kao što su mali USB ventilatori, noćna svetla, grejanje podmetača za čaj, itd.

Solarni panel USB se može instalirati na zid, specifična operacija instalacije je prikazana na slici ispod za detalje.
Sertifikat i garancija – Naši proizvodi imaju FCC, RoHS, CE sertifikate i mnoge patente, koji mogu osigurati kvalitet proizvoda.

Mini solarni paneli se mogu koristiti za napajanje niza aplikacija koje zahtevaju malu snagu. Dobre su za uređaje koji ne troše previše energije. Mogu se koristiti za napajanje džepnih kalkulatora, satova, baterijskih lampi, kamera, nosivih uređaja i radija.
Takođe mogu da napajaju laptopove i mobilne telefone u kombinaciji sa baterijama. Ovi solarni paneli mogu puniti baterije i osigurati kontinuirano napajanje.

Specifikacija solarnog panela sa USB-om:

 • Naziv: CCLAMP
 • Snaga panela: 8W
 • Maksimalna voltaža: 6V
 • 1.3A
 • Materijal: ABS/PC
 • IP65 standard vodootpornosti

 

Paket sadrži:

 1. Solarni panel sa USB-om od 8W
 2. Multi USB kabl sa 5 nastavka (različiti nastavci tip type C, type B, micro USB i ostali sto možete videti na slikama proizvoda)
 3. Uputstvo

 

Prijatelj sajta:
Solarni Panel 15W - Multifunkcionalni
Solarni Panel 15W – Multifunkcionalni
Težina0,6 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Solarni panel
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

1 recenzija za Solarni Panel 8W USB

 1. Steva

  Odličan za kampovanje!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *