Solarne lampe za baštu
Solarne Lampe Za Baštu (6 komada) Pejzažne
(1)
2.970,00 RSD

Solarne Lampe Za Baštu (6 komada) Pejzažne

(1 recenzija korisnika)

2.970,00 RSD

Troškovi isporuke snosi kupac.

Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke. Za više detalja, pročitajte ovde: Povraćaj novca

Rok za isporuku proizvoda iz našeg asortimana je 1-3 radna dana. Možete naručiti, ne zahtevamo plaćanje unapred.

Garantni rok 24 Meseca uz obavezu čuvanja fiskalnog računa.

Opis

Solarne Lampe Za Baštu (6 komada) Pejzažne

Solarne Lampe Za Baštu privlačnog dizajna – Ovaj sjaj je savršen za dekoraciju Vaše staze, dvorišta, bašte, terase i šetališta.
Visoki kvalitet – Baštenska svetla na solarnu energiju mogu da svetle do 8 sati i daju jasnu osvetljenost, jer su napravljena od polisilikonskih solarnih panela, punjivih baterija i ABS plastike otporne na koroziju.
Ušteda energije – 100% na solarni pogon. Nakon što uključite prekidač, solarna svetla će se automatski puniti tokom dana, uključiti se u sumrak i isključiti u zoru, što će uštedeti vaše vreme i račune za struju.
Lako instalirajte – Instalirajte bez dodatnih alata ili ožičenja. Samo uklonite jezičak ispod poklopca svetla, uključite prekidač, izvucite donji šiljak iz cevi, postavite ga i umetnite solarno svetlo za dvorište u meku zemlju.
Otporan na vremenske uslove – Svetli sa visokim nivoom vodootpornosti IP65. Ne brinite o kiši, snegu, mrazu … ABS plastika otporna na koroziju može osigurati dugotrajan životni vek. Jarko svetlo koje daje ovo svetlo za šetalište na solarnu energiju može osvetliti vaš put kući kada nema izvora svetlosti.

 

Bilo da se radi o bezbednosnim ili estetskim svrhama, solarna svetla su jeftino rešenje za osvetljavanje na otvorenom bez muke bušenja ili provere električnih utičnica.

U poređenju sa tradicionalnim svetlima, oni su malo skuplji. Međutim, ne treba im nikakvo održavanje jer ova svetla rade na solarnoj svetlosti – tako da praktično nema računa za struju. Štaviše, lako ih je instalirati tako da ne morate trošiti novac na stručnu pomoć.

Veličina bašte/površine će vam omogućiti da znate broj svetala koje treba instalirati za dovoljno osvetljenja.U jednom pakovanju ima 6 solarnih svetla. Dakle, na osnovu vaše namene, morate da izaberete broj svetala za vašu oblast.

Odlična stvar u vezi sa ovim svetlima je to što svi koriste vodootporni dizajn. Još jedna sjajna stvar u vezi sa ovim svetlom je što dobijate dve garanciju sa njim.

Pakovanje sadrži 6 solarnih sijalica

Jačina baterije 1.2V AA

Okvirna dimenzija jedne lampe je 40 cm visina i 9 cm širina

Nastavci za montiranje

Boja svetla je bela.

 

Prijatelj sajta:

Solarne lampe za baštu

Solarne lampe za baštu

Dodatne informacije

Težina1,2 kg

1 recenzija za Solarne Lampe Za Baštu (6 komada) Pejzažne

  1. Milica

    Kupila i preporucujem svakom!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *