Solarna LED Sijalica + Punjač Telefona

1.000,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Solarna LED Sijalica + Punjač Telefona je vaš najbolji izbor za kućnu upotrebu, za čitanje, noćno radno svetlo za kampovanje i druge aktivnosti.
Visoko osvetljenje: Dovoljno osvetljenja za noćno osvetljenje, visoka efikasnost i niska potrošnja energije. Sijalica je vodootporna, standard IP65.

Životni vek do 5000 sati: Ugrađena litijum-jonska baterija od 4V/1600mAh; Nakon potpunog punjenja, može se koristiti i preko 8 sati. Jaka prenosiva kuka: Svetlo sa kukom lako se okači na zid ili šator.

Ova lampa na solarnu energiju koju pokreće solarna energija (panel), koja je čista, beskrajna i ekološki prihvatljiva. Sistem se sastoji od solarnog panela, izvora svetlosti i baterije. Tokom dana, kada je sunce, solarni panel pretvara solarnu energiju u električnu energiju i uskladištiti je u bateriji. Idealno za kućno osvetljenje, kampovanje, osvetljenje, kuvanje, rad, čitanje, hitne slučajeve i nestanke struje itd.

Takođe, napunjena sijalica se može koristiti kao mobilna lampa za osvetljenje.
Dolazi sa metalnom kukom, lako se zakači, pogodna za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom, kao što su kampovanje, pecanje, planinarenje, kućno osvetljenje za hitne slučajeve.

Solarni panel fiksirajte na krovu ili mestu za apsorpciju sunčeve svetlosti, a sijalicu može puniti putem  USB adapterom, pover bankom, na računaru i sličnim uređajima kada nema sunčeve svetlosti.
Solarna LED Sijalica + Punjač Telefona sa gornje strane ima USB, gde možete puniti vaš telefon, tablet ili male potrošače sličnim ovim.

LED tehnologija generiše svetlost do 90% efikasnije od obične sijalice sa žarnom niti i fluorescentne rasvete, što je čini idealnom za solarne sisteme osvetljenja. Njihov  životni vek je daleko duži od obične sijalice: desetine hiljada sati u odnosu na 1.000 sati sijalice sa žarnom niti, ili 3.000 sati za halogene sijalice.

Paket sadrži:

LED Sijalica jačine 10W (20 LED dioda)
Solarni panel: 6V/1.2W
Dužina kabla 3m
USB ulaz za punjenje telefona
USB kabl za punjenje svih telefona
Prekidač

Prijatelj sajta:

Solarni Fenjer - Punjač Telefona

 

,

Težina0,15 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Sijalica LED
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

1 recenzija za Solarna LED Sijalica + Punjač Telefona

  1. Sasa (proveren vlasnik)

    Veoma korisna i evikasnan uredjaj

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *