Solarna Dekorativna Lampa Za Dvorište

1.950,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Solarne Svetiljke za Baštu

Osvetlite svoje dvorište na efikasan i ekološki prihvatljiv način uz našu SolarnuLampu. Ova elegantna Solarna Dekorativna Lampa Za Dvorište pruža ne samo dekorativni dodatak vašem dvorištu već i prijatno svetlo koje će obasjati vaš travnjak, balkon, baštu ili staze.

Montaža je neverovatno jednostavna – bez potrebe za komplikovanim kablovima ili utičnicama. Samo uključite prekidač ispod poklopca i postavite lampu gurnuvši koplje u zemlju. Nema potrebe za brigu o vremenskim uslovima jer je lampa otporna na toplotu i vodootporna, što je čini idealnom za sve uslove, bez obzira na kišu, sneg, mraz ili susnežicu.

Zahvaljujući solarnim panelima na vrhu, ova lampa koristi solarnu energiju koja je ekonomična i prijateljska prema okolini. Polikristalni silicijumski solarni paneli obezbeđuju pouzdan izvor energije, čineći ovu lampu energetski efikasnom i održivom opcijom.

Lampa je izrađena od kvalitetne plastike, što je čini dugotrajnom i otpornom na spoljne uticaje. Sa dimenzijama od 30cm x 8.5cm i elegantnom crnom bojom, ova lampa će dodati sofisticiranu notu vašem dvorištu.

Osvetlite svoj prostor na ekološki prihvatljiv način i uživajte u toplom ambijentu koji naša Solarna Dekorativna Lampa Za Dvorište pruža. Budite deo održive budućnosti i učinite svoje dvorište još lepšim uz našu pouzdanu i stilizovanu solarnu lampu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Solarna Dekorativna Lampa Za Dvorište”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *