Sokovnik za hladno ceđenje

2.900,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Najbolji sokovnik za hladno cijeđenje

Sokovnici su postali neizostavni deo savremene kuhinje, a među njima se ističe najbolji sokovnik za hladno cijeđenje. Ova inovativna čuda tehnologije omogućavaju vam da uživate u svežim i ukusnim sokovima punim hranljivih sastojaka. Pomoću sporog cijeđenja, ovaj uređaj odvaja sok od pulpe na način koji omogućava optimalnu ekstrakciju vitamina, minerala i enzima iz voća i povrća.

Očuvanje hranljivih vrednosti

Ključna prednost sokovnika za hladno cijeđenje leži u njihovoj sposobnosti da rade na niskim brzinama i da ne proizvode toplotu tokom procesa. Ovo znači da se hranljive supstance u voću i povrću ne oštećuju visokom temperaturom, već ostaju netaknute. Kao rezultat, dobićete sok bogat hranljivim sastojcima, enzimima i antioksidantima, koji će vam pomoći da održite zdravu ishranu i poboljšate svoje opšte blagostanje.

Višenamenska efikasnost

Sokovnik za hladno cijeđenje je veoma efikasan u vađenju soka iz različitih vrsta voća i povrća. Bez obzira da li želite da napravite sok od citrusa, jabuka, lubenice, jagoda ili pomorandži, ovaj sokovnik će vam omogućiti da lako i brzo pripremite sveže napitke.

Tiha i prezgodna upotreba

Još jedna dodatna prednost ovog sokovnika je njegova tiha i troma radnja. Možete ga koristiti bilo gde i čak uz pomoć powerbank-a, bez nepotrebnog buke, čime ćete pripremati sokove ujutru ili kasno uveče bez uznemiravanja ukućana ili komšija. Takođe, sokovnik za hladno cijeđenje ima kompaktnu veličinu, što ga čini idealnim za male kuhinje i prostorije sa ograničenim prostorom.

Lako održavanje

Održavanje sokovnika je takođe jednostavno. Većina delova je odvojiva i periva u mašini za pranje sudova, čime se olakšava čišćenje nakon upotrebe.

Sokovnik za hladno cijeđenje

Uz cediljku za voće, možete uživati u širokom spektru svežih i zdravih sokova kod kuće. Bilo da želite da unapredite svoj režim ishrane ili jednostavno želite da uživate u ukusnim napicima, ovaj sokovnik je savršen izbor za vas.

Specifikacije sokovnika za hladno ceđenje:

  • Težina: 1100g
  • Način punjenja: USB
  • Snaga: 45W
  • Struja: 6A
  • Dimenzija: 24 x 14 x 11 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Sokovnik za hladno ceđenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *