Sef Za Ključeve

2.390,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Osigurajte svoje ključeve uz Metalnu kutiju za ključeve sa sistemom protiv krađe. Napravljena od kombinacije plastične kutije i aluminijumskog panela, ova kutija će obezbediti vaše ključeve sa stilom i bezbednošću. Sa dimenzijama od oko 115x95x40mm, ona je savršeno kompaktna za čuvanje ključeva na javnim mestima ili kao dekorativno rešenje za čuvanje ključeva za vaša vrata ili garažu.

Sigurnost je na prvom mestu: Ova kutija nudi čak 10,000 mogućih kombinacija, čineći je pouzdanim mestom za čuvanje ključeva. ( Napomena: Početna pozicija kod brave je 0-0-0-0. Nakon što je dobijete, preporučuje se da prvo pokušate podesiti je na 0-0-0-1,a kasnije na kombinaciju koju zelite).Aluminijumska legura od koje je napravljena pruža izdržljivost i zaštitu od nepoželjnih pokušaja otvaranja.

Prednosti proizvoda: Metalno telo brave je čvrsto i izdržljivo, a mehanički dizajn sa lozinkom je jednostavan, siguran i efikasan. Sa kapacitetom za smeštanje do 5 ključeva, ova kutija je praktičan dodatak za vaš svakodnevni život. Postavite svoje omiljene brojeve kao lozinku i brzo pristupite svojim ključevima. Kombinacija od četiri cifre je jednostavna za pamćenje i resetovanje.

Ova moderna kutija za ključeve ima široku primenu – od javnih mesta gde je potrebno čuvanje ključeva do upotrebe kao dekorativno rešenje za čuvanje ključeva za vaša vrata ili garažu. Savršeno se uklapa u svaki enterijer zahvaljujući crnoj i sivoj boji, dajući vam funkcionalnost i estetiku u jednom.

Ova kutija za čuvanje ključeva je FCC sertifikovana, što garantuje njen kvalitet i sigurnost.

Pakovanje uključuje:

  • 1 x Zaključavanje za čuvanje ključeva sa montažom na zid
  • 1 x Set šrafova za fiksiranje (3 šrafa sa mačjim okom; 4 zidna šrafa; 4 uključujući ekspanzione cevi)
  • 1 x Uputstvo

Uz Metalnu kutiju za ključeve sa sistemom protiv krađe, vaši ključevi će biti sigurni i dostupni samo vama. Nabavite svoj komad praktičnosti i bezbednosti danas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Sef Za Ključeve”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *