Ručni Aparat Na Paru

2.190,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Tražite svestrani ručni aparat na paru koji će učiniti čišćenje lica i peglanje odeće bržim i jednostavnijim? Naš novi Ručni Aparat na Paru je savršen odabir za vas!

Svestrana Upotreba: Ovaj ručni aparat na paru je vaš multifunkcionalni saveznik u održavanju svežeg i čistog izgleda. Možete ga koristiti za dubinsko čišćenje lica ili za peglanje odeće – sve u jednom uređaju!

Pouzdan Rad: Sa rezervoarom zapremine 300ml, naš ručni aparat na paru vam pruža dovoljno pare da obavite sve potrebne zadatke. Sa impresivnim vremenom rada pare od 15 minuta, možete bez problema završiti posao bez nepotrebnih prekida.

Jednostavan za Upotrebu: Naš ručni aparat na paru je dizajniran da bude jednostavan za upotrebu. Jednostavno ga napajate na 220V i spremni ste za akciju. Nema više potrebe za neurednim kablovima ili komplikovanim postavkama.

Savršen za Putovanja: Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ovaj ručni aparat na paru je idealan za putovanja. Možete ga poneti sa sobom gde god idete kako biste uvek izgledali besprekorno.

Ne čekajte više – nabavite naš Ručni Aparat na Paru danas i iskusite jednostavno i efikasno čišćenje lica i peglanje odeće kao nikada ranije! Vaša lepota i stil zaslužuju najbolje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Ručni Aparat Na Paru”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *