Ručna Testera Na Baterije

5.490,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Tražite efikasan alat za obrezivanje drveća i drugih poslova u bašti? Naša Ručna Testera Na Baterije je idealno rešenje!

Ova praktična alatka omogućava brzo i precizno sečenje, uz minimalnu potrošnju energije. Sa čistim bakarnim motorom, obezbeđuje snažnu snagu i efikasno sečenje. Značajno povećava produktivnost vašeg posla. Pored toga, fini prekidač omogućava brzo i lako podešavanje brzine sečenja, prilagođavajući se vašim potrebama.

Kvalitetna vodilica lanca, sa dubokim kaljenjem, obezbeđuje veću otpornost na habanje i glatko sečenje, čineći vaše zadatke još jednostavnijim i efikasnijim. Sa punjivom baterijom, naša lančana testera je laka i prenosiva, a dugotrajan rad baterije omogućava vam neometanu upotrebu tokom dužeg vremenskog perioda, bez oštećenja kore drveta.

Ova ručna testera ima lagano telo, specijalno dizajnirano kako bi se osigurala udobnost pri dugotrajnom korišćenju, bez zamora ruku. Kontrola jednom rukom olakšava upotrebu, a mala težina od svega 0.6kg i dužina od samo 31cm čine je izuzetno praktičnom i lako upotrebljivom, čak i u uskim prostorima.

Specifikacije ovog proizvoda su impresivne: lanac 1/4 6 inča 36, baterija napona 24V, vreme punjenja od 1-1.5h i radno vreme od 3-4h. Dolazi u plavoj boji i sa 2 baterije i rezervnim lancem upakovano u čvrst plastični kofer radi lakšeg odlaganja.

Uz Ručnu Testeru Na Baterije iz naše ponude, dobijate kvalitetan proizvod koji će vam olakšati poslove u bašti i radionicama. Iskoristite prednosti ove moćne, lagane i praktične alatke i unapredite svoje radne procese!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Ručna Testera Na Baterije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *