RGB Sijalice U Crevu

1.400,00 RSD1.990,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Savršena Novogodišnja Rasveta!

Nabavite Najnovije RGB Sijalice u Crevu – Savršeno Osvetljenje za Sve Proslave i Prilike.

Tražite li atraktivan način da ozarite svoj dom ili događaj? Želite li da unesete Novogodišnji duh u svoj dom? Naša potpuno nova kolekcija RGB sijalica u crevu donosi izdržljivo, vremenski otporno, okruglo, prozirno uže od PVC materijala, pretvarajući svaku priliku u pravu čaroliju.

Najznačajnije karakteristike:

  • LED Tehnologija: Naše sijalice koriste hladno svetleće, energetski štedljive LED sijalice, čime štedite na energiji i produžavate njihov životni vek na neverovatnih 100.000+ sati.
  • Fleksibilnost Bez Premca: Zahvaljujući svojoj vrhunskoj fleksibilnosti, ove sijalice se mogu saviti u različite oblike, omogućavajući vam da stvorite bilo koju željenu dekoraciju.
  • Jednostavna Instalacija: Bez muke postavite ove sijalice i priredite savršeno osvetljenje u samo nekoliko koraka.
  • Univerzalna Upotreba: Naše sijalice su idealne za unutrašnje i spoljne prostore, ali su takođe odlične za sve situacije gde je potrebno dodatno osvetljenje. Koristite ih za dekoraciju, osvetljenje znakova, osvetljenje uglova, plafona, stepenica, terasa, staza, brodova, galerija, klubova i proslava. Pomoću ovih sijalica stvorite predivnu Novogodišnju atmosferu!
  • Specifikacije: Naše sijalice rade na naponu od 220-240V, sa minimalnom potrošnjom od 0,0145 ampera po metru. Prečnik cevi iznosi približno 11mm. Set uključuje poveznikabl za kontrolu snage i završnu kapicu.
  • Istinske Boje LED-a: Naše sijalice koriste stvarne obojene LED diode koje se kombinuju sa providnom PVC cevi kako bi pružile najbolje boje LED-a. Nema više kompromisa sa belim LED diodama i obojenim crevima.

Dostupne dužine:

  • 10m
  • 20m

Sa našim RGB sijalicama u crevu, dobijate pravu i intenzivnu LED svetlost u svim nijansama.Ove čarobne sijalice su idealne za korišćenje kao prelepa novogodišnja dekoracija, donoseći praznični duh i sjaj u svaki prostor.

Osvetlite svoj svet uz naše RGB sijalice u crevu i pretvorite svaku priliku u nezaboravno iskustvo. Kliknite ovde da poručite svoj set danas i dodajte malo čarolije svom životu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “RGB Sijalice U Crevu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *