Reflektor Za Dvoriste – Solarni Reflektor

1.390,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Reflektor Sa Senzorom

Solarni reflektor za dvorište sa senzorom pokreta je moderno i praktično rešenje za osvetljavanje spoljašnjih prostora na efikasan i energetski štedljiv način. Ovaj inovativni reflektor koristi solarnu energiju za napajanje, eliminirajući potrebu za električnim priključkom ili baterijama. Pored toga, poseduje senzor pokreta koji omogućava automatsko uključivanje svetla kada detektuje kretanje u blizini.

Jedna od glavnih prednosti ovog solarnog reflektora je jednostavnost instalacije. Zahvaljujući bežičnom dizajnu i integrisanim solarnim panelima, nema potrebe za provlačenjem kablova ili angažovanjem stručnjaka. Samo postavite reflektor na željeno mesto koje je izloženo direktnom sunčevom svetlu tokom dana, i on će automatski početi da se puni. Nakon zalaska sunca, senzor pokreta će aktivirati reflektor kada detektuje pokret u njegovom dometu, pružajući svetlost i sigurnost na zahtev.

Solarni reflektor sa senzorom pokreta pruža visoku efikasnost i dugotrajnost. Napredna tehnologija solarnih panela omogućava brzo punjenje i optimalno korišćenje solarnih resursa, što rezultira dugotrajnim i pouzdanim svetlom tokom noći. LED svetlosni izvori pružaju snažno i ravnomerno osvetljenje, obasjavajući široko područje. Takođe, reflektor je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove, čime se osigurava dugotrajna upotreba bez potrebe za održavanjem.

Solarni reflektor sa senzorom pokreta je veoma praktičan proizvod. Pored osvetljavanja dvorišta, staza, terasa ili ulaznih vrata, on pruža i dodatnu sigurnost. Senzor pokreta će detektovati bilo kakve pokrete u blizini i automatski uključiti svetlo, što može odvratiti potencijalne nepoželjne posetioce i povećati osećaj sigurnosti. Osim toga, njegova energetski efikasna tehnologija omogućava uštedu energije i smanjenje troškova električne energije.

Specifikacija:

  • Dimenzija 22.5 x 8.4 cm
  • Radni napon 5V
  • Osvetljenje 108COB
  • Snaga 40W
  • Maerijal: plastika
  • Litijumska baterija
  • Vodootporan
  • Tipli i šrafovi za montažu
  • Težina 179g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Reflektor Za Dvoriste – Solarni Reflektor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *