Rasklopivi Sto Sa 4 Stolice

7.800,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Sto i Stolice

Rasklopivi Sto Sa 4 Stolice je savršen za zabave u zatvorenom ili na otvorenom. Možete ga koristiti na plaži, za roštilj, izlete ili piknike, kampovanje, ribolov. Sto Na Rasklapanje Sa 4 Stolice

Takođe se može koristiti kao sto i stolice za terase, sto na rasklapanje za igru, trpezarijski sto na otvorenom… Ovaj sto na rasklapanje je proizveden od laganog aluminijuma i plastike, što ga čini lakim za pakovanje i nošenje. Kada se sto na rasklapanje preklopi formira futrolu za nošenje koja se može čuvati skoro svuda.

Sto Za Baštu

Sto na rasklapanje i stolice na rasklapanje su neophodan alat za opuštajuće iskustvo na otvorenom i doneće vam godine zadovoljstva bilo da ste u avanturi, kampovanju ili samo uživanju u sopstvenoj bašti. Lako instalirajte sto i stolice na rasklapanje za nekoliko sekundi, a može se sklopiti do veličine kofera sa bočnom bravom, veoma lagan i omogućava vam lako nošenje i skladištenje.

Rasklopivi Sto Sa 4 Stolice je idealno rešenje za piknike na otvorenom, roštilj, kampovanje, pecanje, plažu, zabavu u dvorištu i izlet. Takođe može biti kao trpezarijski ili radni sto kod kuće.

Sto Na Rasklapanje Sa 4 Stolice dolazi upakovan u zaštitnu kutiju. Dimenzije kompleta možete da vidite na slikama, multifunkcionalana upotreba. Kada se rasklopi, sto ima dovoljno mesta, pa se može koristiti za porodične obroke, druženja sa prijateljima ili kao radni prostor. Kada se ne koristi, može se lako sklopiti i odlagati kako bi se oslobodio prostor.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Sto za baštu
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Rasklopivi Sto Sa 4 Stolice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *