Privezak Punjač Za Telefon

900,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Predstavljamo vam inovativnog pratioca koji će vam olakšati život – Privezak Punjač Za Telefon. Nakon što izađete izvan kuće, ne morate se više brinuti o ispražnjenom telefonu. Ovaj prenosivi punjač, mali kao ključ od automobila, je vaša tajna snaga koju možete nositi na privesku za ključeve.

Ovaj praktični uređaj dolazi s nizom prednosti koje će vas osloboditi svakodnevnih problema s praznom baterijom. S obzirom na njegovu težinu od samo 40g, ovaj punjač možete lako nositi u džepu ili torbici, bez ikakvih neugodnosti. Veličina mu je iznenađujuće mala, samo 40*70*18mm, omogućavajući vam da ga okačite gotovo bilo gde zahvaljujući priloženom privesku.

Jednostavan za korišćenje, ovaj punjač ima prekidač koji se lako uključuje i direktno se priključuje na vaš telefon. Nema potrebe za kablovima, jer je opremljen USB tip-C i iphone priključkom za punjenje uređaja. Brzo punjenje uz siguran električni sklop koji štiti od prenapunjavanja, prenaprezanja, kratkih spojeva i preopterećenja.

Vaš telefon će biti siguran i spreman za upotrebu u hitnim situacijama. Napredna tehnologija koja omogućava punjenje visokom brzinom, čini ovaj privezak savršenim dodatkom za svakodnevni život. Uz to, dolazi s jasnim uputstvima – uklonite futrolu pre punjenja kako biste izbjegli gubitak kontakta i osigurali optimalno punjenje.

Privezak Punjač Za Telefon je idealan poklon za vaše prijatelje i porodicu. Ovaj uređaj će vam pružiti sigurnost i praktičnost, čineći ga neizostavnim dodatkom za svakodnevnu upotrebu. Ne dozvolite da vam telefon ostane bez baterije – nabavite svoj Privezak punjač i ostanite povezani u svakoj situaciji.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Privezak Punjač Za Telefon”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *