Podni Ventilator 45W ELEKOM

2.860,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Ventilator Za Sobu

Stojeći ventilator sa 3 brzine je uređaj za osvežavanje i rashlađivanje vazduha koji se postavlja na podu i ima mogućnost podešavanja brzine ventilacije.

 1. Podešavanje brzine: Stojeći ventilator sa 3 brzine omogućava vam da prilagodite intenzitet protoka vazduha prema vašim potrebama. Ima tri nivoa brzine ventilacije: nisku, srednju i visoku. Možete odabrati željenu brzinu zavisno od temperature i udobnosti koju želite postići.
 2. Visina i nagib: Ovaj ventilator ima podesivu visinu i nagib. Visinu možete prilagoditi prema svojoj želji kako biste postigli optimalno usmeravanje protoka vazduha. Takođe, ima mogućnost nagiba glave ventilatora kako bi se protok vazduha usmerio prema gore ili prema dole.
 3. Rotacija: stojeći ventilatori ima opciju rotacije, što znači da se glava ventilatora može automatski okretati levo-desno. Ova funkcija omogućava ravnomernu raspodelu protoka vazduha po celoj prostoriji, što rezultira boljim hlađenjem i osvežavanjem vazduha.
 4. Sigurnosne funkcije: Stojeći ventilator je opremljen sigurnosnim funkcijama poput zaštite od pregrevanja ili automatskog isključivanja nakon određenog vremena. Ovo pomaže u očuvanju sigurnosti i sprečava prekomerno trošenje uređaja.
 5. Tihi rad: Stojeći ventilator ELEKOM je dizajniran tako da pružaju tihi rad, što je posebno korisno prilikom korišćenja u prostorijama gde želite mir i tišinu, poput spavaće sobe ili kancelarije.
 6. Ventilator je lak i manje gabaritan od drugih vrsta ventilatora, što ih čini lakim za prenos i premeštanje iz jedne prostorije u drugu prema potrebi.

Stojeći ventilator sa 3 brzine je pogodan za korišćenje u domovima, kancelarijama ili drugim prostorijama gde je potrebno osveženje i cirkulacija vazduha. Pruža vam mogućnost da se prilagodite promeni temperature i stvorite prijatno okruženje.

 

Specifikacija:

 • Marka Elekom (EK-1608-B)
 • 3 nivoa rada
 • Funkcija rotacije glave
 • Dugme za uključivanje/isključivanje
 • Podešavanje visine
 • Stabilno postolje
 • Niska buka motora
 • Prečnik glave – 40 cm/
 • Napajanje: 220V/ 50 Hz/ 45W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Podni Ventilator 45W ELEKOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *