Pisoar Za Decu

990,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Upoznajte naš novi Pisoar za Decu – savršen proizvod koji čini trenutak obuke za vaše mališane lakšim i zabavnijim!

Ovaj pisoar je izrađen od ekološki prijateljskog materijala petog nivoa, garantujući bezbednost vaše dece. Bez neprijatnih mirisa i potpuno netoksičan, naš pisoar je dizajniran s pažnjom prema vašem mališanu.

Sa simpatičnim oblikom žabe i dodatkom rotirajuće vetrenjače, naš pisoar unapređuje interes vaše bebe za proces obuke. Snažna vakuum čaša omogućava podešavanje visine pisoara prema potrebama vaše bebe, pružajući udobnost i jednostavnost u korišćenju.

Osim toga, veliki kapacitet pisoara obezbeđuje da urin ne prelazi rub, čineći čišćenje lakim i efikasnim. Sa dizajnom koji uključuje odvojen deo za urin i svetlu površinu, održavanje higijene postaje brzo i jednostavno.

Pisoar za Decu dolazi u bojama plave ili zelene, prilagođavajući se vašim preferencama. Dimenzije od 21x16x30cm čine ga savršenim za decu uzrasta od 8 meseci do 6 godina.

Ovo je ne samo praktičan, već i divan poklon za vašu bebu ili prijatelje s malom decom. Neka svaki korak ka samostalnosti bude lak i zabavan uz naš Pisoar za Decu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Pisoar Za Decu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *