Pepeljara Koja Upija Dim

1.190,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Piksla Sa Filterom

Pepeljara koja upija dim je inovativni proizvod dizajniran da pruži praktično i efikasno rešenje za kontrolu i smanjenje dima prilikom pušenja. Ova jedinstvena pepeljara kombinuje stil, funkcionalnost i naprednu tehnologiju kako bi pružila prijatno iskustvo pušenja, bez neugodnih mirisa i dima koji se širi prostorom.

Jedna od ključnih karakteristika ove pepeljare je njen materijal koji ima sposobnost upijanja dima. Izrađena od visokokvalitetnog poroznog materijala, ova pepeljara efikasno apsorbuje dim koji se oslobađa prilikom gašenja cigarete ili cigare, sprečavajući njegovo širenje u okolini. To omogućava stvaranje prijatnijeg i čistijeg okruženja za vas i ljude oko vas.

Dizajn pepeljare je elegantan i modernog izgleda, prilagođen savremenim enterijerima. Dolazi  u modernim stilovima, tako da možete izabrati onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i stilu uređenja prostora. Bez obzira da li je u pitanju moderna kancelarija, elegantan kafić ili udoban dom, ova pepeljara će se besprekorno uklopiti u okolinu.

Prečišćavanje Duvanskog Dima

Upotreba pepeljare koja upija dim je veoma jednostavna. Porozni materijal će odmah početi da upija dim, sprečavajući njegovo širenje. Dodatno, pepeljara ima ugrađen sistem za filtriranje mirisa, koji efikasno eliminiše neprijatne mirise duvana, ostavljajući svež i prijatan vazduh. Možete dodati i eterično ulje.

Pored toga, pepeljara je laka za čišćenje. Jednostavno otvorite je, izvadite upotrebni deo i ispraznite pepeljaru. Možete je i isprati vodom i sapunom kako biste održali čistoću i svežinu.

Pepeljara koja upija dim je savršen proizvod za sve pušače koji žele da uživaju u pušenju na diskretan i miran način, bez negativnih efekata dima na okolinu. Ova inovativna pepeljara pruža udobnost, stil i funkcionalnost na jednom mestu, čineći vaše pušenje prijatnim iskustvom kako za vas, tako i za druge ljude u vašem okruženju.

Uz pikslu dobijate:

  • Filter unutar piksle
  • Kesicu sa mirisom za pikslu
  • Radi preko 2xAA baterije (nisu uključene uz pepeljaru)
  • Dimenzija 13.2 x 7.5cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Pepeljara Koja Upija Dim”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *